Cufăr Mare de Ciocolată pentru trusourile de botez

Filtrează

  99 lei

  Cufăr mare de ciocolata (cum ne place sa il nimim) este din carton rezistent, ciocolatiu, cu mânere din sfoară, pentru trusoul de botez.

  Cufăr Mare de Ciocolată pentru trusourile de botez

  Cufăr mare de ciocolata (cum ne place sa il numim) este din carton rezistent, ciocolatiu, cu mânere din sfoară, pentru trusoul de botez.

  Trusoul de botez, precum si paturica pentru botez (in sezonul rece) se transporta la biserica intr-o cutie cu manere (sau fara), sau cufar, cum ii spunem  noi.

   Transportul la biserica a trusoului  de botez de la Odorul Mamei se poate face cu cufar, ladita de lemn sau sac din in.

  Cufarul este din carton rigid si rezistent la transport. Cutia ( ladita) este din lemn șlefuit, iar sacul este mesterit din panza de in. 

  Avem, la Odorul Mamei, cutii din carton cu manere din sfoară, sau fără. Găsești la noi cutii pentru trusoul de botez de culoare alba, ciocolatie, roșie, sau roz.

  Gasești la noi cutii din lemn șlefuit pictate sau garnsite cu dantele- pereche o oricărui trusou Odorul Mamei.

  Daca doresti ceva cu adevarat inedit, poti alege unul din sacii nostri din in- mici pentru trusoul de botez sau mari  pentru trusou si paturica de botez.

  Dimensiunea cufărului este de  20 cm x 28 cm x 35 cm.

  Are mânere din șnur de bumbac, se inchide cu un decupaj.

  Se livrează pliat, pentru a nu se deteriora la transport.

  Cufărul este încăpător, intră în el atât trusoul de botez, cât și hăinuțele.

  In sectiunea Modalitati transport trusou la biserica  vei  gasi multe alte variante de transport a trusoului la biserica: cufere carton, saci din in, sacose din iuta.

   

   

  Cos cumparaturi
  0