Costumas ivoire pentru botez “Boabe de Grâu”

335 lei

Costumas ivoire pentru botez “Boabe de Grâu”- un set pentru baietei format din pantaloni din bumbac de culoare gri/ vernil si o camasuta unicat boemă și rafinată, din in fin de culoarea fildeșului, ajurată pe bust cu dantelă delicată și prețioasă de culoarea boabelor de grâu în toiul verii, la secerat.

SKU: KUIB B96 Categorii: ,

Costumas ivoire pentru botez “Boabe de Grâu”

Costumas ivoire pentru botez “Boabe de Grâu”-un set inedit pentru baietei. Este format din pantaloni din bumbac de culoare gri/ vernil si o camasuta unicat boemă și rafinată, din in fin de culoarea fildeșului, ajurată pe bust cu dantelă delicată și prețioasă de culoarea boabelor de grâu în toiul verii, la secerat.

Camasuta este foarte fina si delicata, are guleras la baza gatului si se incheie cu capse fine, metalice.

Pantalonasii sunt din bumbac de culoare gri spre vernil (o culoare calda si deosebita). Sunt pe elastic in spate, pentru a se imbraca usor si sunt captusiti cu panza de bumbac. In sezonul cald ii facem necaptusiti.

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Boabe de Grau, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet, inedit- boneta, botosei, trusou,  luumanre, paturica de botez . Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

Are si pereche la botez, trusoul unicat Boabe de Grâu, lumânarea din parafina Boabe de Grau sau lumânarea din ceara naturala Boabe de Grâu.

Dacă vrei colectia completa pentru botez. poti alege Colectia pentru botez de vară Boabe de Grâu  (trusou,  lumanare si cufar) sau Colectia pentru botez de vreme rece Boabe de Grau (trusou, paturica, lumanare si cufar). Alegand una din aceste colectii, economisesti 15%.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie- Bobite de Grau gasesti toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

VESTE BUNA! Comandând compleul însoțit de oricare din colectiile de accesorii de botez de mai sus (fie cel de vară,  fie cel de vreme rece, care au discount de 15%), vei beneficia de reducere de 15%  și pentru hainute. Reducerea pentru hainute va fi evidentiată pe factura finală pe care o vom emite noi, nu pe cea emisă automat de soft.

 

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Iata cum procedezi pentru a ne furniza aceste informatii

Compozitie rochita:100% in
Compozitie  căptușeala: 100 % bumbac.

Informații suplimentare

Stil hainute

,

Culoare

,

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0