Costum tradițional din in alb pentru băieți “Cusătură Românească Neagră”

335 lei

Costum tradițional din in alb pentru băieți “Cusătură Românească Neagră” este un costumaș unicat pentru  băieți,  format din pantalonasi din in gri si bluză alba din bumbac, încondeiată cu panglici țesute și șnururi răsucite de bumbac.

SKU: KUIB B82 Categorii: ,

Costum tradițional din in alb pentru băieți “Cusătură Românească Neagră”

Costum tradițional din in alb pentru băieți “Cusătură Românească Neagră” este un compleu unicat. Este format din pantalonasi din in gri si bluză alba din bumbac. Ambele sunt încondeiate cu panglici țesute și șnururi răsucite de bumbac.

Bluzița are guler căzăcesc, se incheie cu nasturi in față. Pantalonașii sunt pe elastic in talie în spate, pentru a fi ușor de îmbrăcat.
Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac sau in. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual, cu șnururi fine de bumbac sau cu panglici tesute cu motive tradiționale.

Am creat hăinuțe botez băieți rafinate, ca cele din poveștile cu prinți…Am măiestrit compleuri de botez colorate, pentru  băieți îndrăzneți și veseli. Am meșteșugit hainute botez pentru băieți, inspirate din traditia noastră, cu panglici tradiționale, șnururi răsucite și aplicații de petece țesute la război.

Ți-e greu doar să te hotărăști pe care să o alegi…

Costumul tradițional din in alb pentru băieți “Cusătură Românească Neagră” are bluza din bumbac satinat de foarte bună calitate și pantalonașii din in. Bluzița poate fi fără mânecă sau cu mânecă scurtă sau lungă, tu decizi.

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Cusatura Romaneasca Neagra, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet si inedit- hainute, boneta, botosei, trusou,  lumanare, paturica de botez, colectii pentru botez de vara sau colectii pentru botez de vreme rece. Toate infrumusetate la fel, in acelasi stil si aceleasi culori. Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

Are si pereche la botez, trusoul Cusatura Romaneasca Neagra sau precum si lumanarea din parafina Cusatura Romaneasca.

Dacă doresti compleul pentru botez,acesta are și pereche completă Colectia pentru botez de vara (trusou, lumanare si cufar)   cu discount de 15%.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Cusatura Romaneasca pentru baieti vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

VESTE BUNA! Comandând compleul însoțit de oricare din colectiile de accesorii de botez de mai sus (fie cel de vară,  fie cel de vreme rece, care au discount de 15%), vei beneficia de reducere de 15%  și pentru compleu și accesoriile sale (bonetă, botoșei). Reducerea pentru compleu și accesoriile sale va fi evidentiată pe factura finală pe care o vom emite noi, nu pe cea emisă automat de soft.

 

Informații suplimentare

Stil hainute

,

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0