Costum in 2 piese pentru botez băieți “Nisip Ud”

335 lei

Costum in 2 piese pentru botez băieți “Nisip Ud” este un set unicat pentru  băieți,  format din pantaloni de culoarea nisipului ud si bluză bleu din bumbac..

SKU: KUIB B90 Categorii: ,

Costum in 2 piese pentru botez băieți “Nisip Ud”

Costum in 2 piese pentru botez băieți “Nisip Ud” este un set unicat pentru  băieți. Acestase compune din pantaloni de culoarea nisipului ud si bluză bleu din bumbac.

Bluzița are guler căzăcesc, se incheie cu capse mici, metalice in față. Pantalonașii sunt pe elastic in talie în spate, pentru a fi ușor de îmbrăcat.

Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac sau in. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual, cu șnururi fine de bumbac sau cu panglici tesute cu motive tradiționale.

Am creat hăinuțe botez băieți rafinate, ca cele din poveștile cu prinți…Am măiestrit compleuri de botez colorate, pentru  băieți îndrăzneți și veseli. Am meșteșugit hainute botez pentru băieți, inspirate din traditia noastră, cu panglici tradiționale, șnururi răsucite și aplicații de petece țesute la război.

Ți-e greu doar să te hotărăști pe care să o alegi…

Costum 3 piese pentru botez băieți “Nisip Ud” are bluza din tesatura de bumbac fin de foarte bună calitate și pantalonașii din in. Camasuta se incheie cu capse metalice fine si poate fi  cu mânecă scurtă sau lungă, tu decizi.

Are si pereche la botez, trusoul Dantela Nisipie sau precum si lumanarea din ceara naturala Dantela Nisipie

Dacă doresti compleul pentru botez,acesta are și pereche completă Colectia pentru botez de vara (trusou, lumanare si cufar)   cu discount de 15%.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie- Cacao cu Lapte sau in sectiunea  Creaza-ti propria colectie- Nisip Ud gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

VESTE BUNA! Comandând compleul însoțit de oricare din colectiile de accesorii de botez de mai sus (fie cel de vară,  fie cel de vreme rece, care au discount de 15%), vei beneficia de reducere de 15%  și pentru compleu și accesoriile sale (bonetă, botoșei). Reducerea pentru compleu și accesoriile sale va fi evidentiată pe factura finală pe care o vom emite noi, nu pe cea emisă automat de soft.

Informații suplimentare

Culoare

,

Stil hainute

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0