Compleu unicat din in pentru botez “Povestea Inului”

309 lei

Compleu unicat din in pentru botez- Povestea Inului, din in ivoire, cu aplicații de dantele prețioase, din bumbac. Bluzița e scurtă, atâta cât să se vadă pantalonașii scurți și bufanți, se incheie la spate cu năsturei. Pantalonașii sunt pe elastic in talie.

SKU: KUIB FR09 Categorii: ,

Compleu unicat din in pentru botez “Povestea Inului”

Compleu unicat din in pentru botez “Povestea Inului”, din in ivoire, cu aplicații de dantele prețioase, din bumbac. Bluzița e scurtă, atâta cât să se vadă pantalonașii scurți și bufanți, se incheie la spate cu năsturei. Pantalonașii sunt pe elastic in talie.

Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac sau in. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual, cu șnururi fine de bumbac sau cu panglici tesute cu motive tradiționale.

Am creat hăinuțe botez fetițe albe si rafinate, ca cele din poveștile cu îngeri…Am măiestrit rochițe de botez colorate, pentru fetițe îndrăznețe și vesele. Am meșteșugit hainute botez pentru fetițe, inspirate din traditia noastră, cu panglici tradiționale și aplicații de petece țesute la război.

Ți-e greu doar să te hotărăști pe care să o alegi…

Compleu unicat din in pentru botez “Povestea Inului” este din in ivoire, cu aplicații de dantele fine de bumbac. Bluzița e scurtă, atâta cât să se vadă pantalonașii scurți și bufanți, se incheie la spate cu 3 nasturași, se îmbracă foarte ușor și este foarte comodă la purtat. Atât bluza, cât și pantalonașii sunt căptușiti cu pânza fină de bumbac. Bluzița poate fi fără mânecă sau cu mânecă scurtă sau lungă, tu decizi.

Ne întoarcem în timp, la vremurile în care mămicile și bunicile țeseau la război pânza fină de in și croșetau danteluri delicate , pentru a face trusou de botez odorului.

In sectiunea  Creaza-ti propria colectie Trandafiri Dantelati sau Creaza-ti propria colectie De Deochi vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Pentru aceasta, acceseaza Suport Client

VESTE BUNA! Comandând rochița însoțită de oricare din colectiile de accesorii de botez de mai sus (fie cel de vară,  fie cel de vreme rece, care au discount de 15%), vei beneficia de reducere de 15%  și pentru rochița și accesoriile ei (bonetă, botoșei). Reducerea pentru rochiță și accesoriile sale va fi evidentiată pe factura finală pe care o vom emite noi, nu pe cea emisă automat de soft.

 

Informații suplimentare

Stil hainute

,

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0