Compleu tradițional pentru botez băieți “Petic Țesut”

325 lei

Compleu tradițional pentru botez băieți “Petic Țesut” este un costumaș unicat este pentru  băieți,  format din pantalonasi  si bluză din in ivoire, culoarea untului, cu aplicații de panglică țesută tradițională,petec cusut manual  și șnururi răsucite de bumbac.

SKU: KUIB B63 Categorii: ,

Compleu tradițional pentru botez băieți “Petic Țesut”

Compleul tradițional pentru botez băieți “Petic Țesut” este un costumaș unicat este pentru  băieți,  format din pantalonasi  si bluză din in ivoire, culoarea untului, cu aplicații de panglică țesută tradițională, petec țesut manual  și șnururi răsucite de bumbac. Bluzița are guleraș căzăcesc cu fentă adâncă, încheiată cu nasturi. Pantalonașii sunt pe elastic in talie.

Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac sau in. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual, cu șnururi fine de bumbac sau cu panglici tesute cu motive tradiționale.

Am creat hăinuțe botez băieți rafinate, ca cele din poveștile cu prinți…Am măiestrit compleuri de botez colorate, pentru  băieți îndrăzneți și veseli. Am meșteșugit hainute botez pentru băieți, inspirate din traditia noastră, cu panglici tradiționale, șnururi răsucite și aplicații de petece țesute la război.

Ți-e greu doar să te hotărăști pe care să o alegi…

Acest compleu tradițional botez băieți “Petic Țesut”are bluza și pantalonașii din in de foarte buna calitate. Pantalonii sunt căptușiti cu pânza fină de bumbac. În sezonul cald, îi facem necăptușiți. Bluzița poate fi fără mânecă sau cu mânecă scurtă sau lungă, tu decizi.

Un compleu unicat pentru băieți unicat, din in  de culoarea nisipului cald sau de culoarea ivoire a fildeșului, cu aplicatie de petic tesut de mâini măiastre.

Pantalonașii sunt pe elastic, foarte comozi și ușor de îmbrăcat. Bluzița are aplicații  manuale.

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Petic Tesut, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet si inedit- hainute, boneta, botosei, trusou,  lumanare, paturica de botez, colectii pentru botez de vara sau colectii pentru botez de vreme rece. Toate infrumusetate la fel, in acelasi stil si aceleasi culori. Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos..

Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți opta pentru Set trusou cu lumânare și cufăr, pe care îl achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

Pentru sezonul rece, am creat Colecția completă pentru botez– trusou, lumânare, păturică și cufăr, toate produsele infrumusețate cu aceleasi accesorii – dantele, șnururi, flori textile  lucrate manual. Asta pentru a îți ușura căutarea și pentru beneficia de reducerea de 15%.

In sectiunea

 Creaza-ti propria colectie Petic Tesut pentru baieti  vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

VESTE BUNA! Comandând rochița însoțită de  Setul trusou, paturica si cufar Petic Tesut sau  Colectia pentru botez de vreme rece Petic Tesut   (care au discount de 15%), vei beneficia de reducere de 15%  și pentru rochița și accesoriile ei (bonetă, botoșei). Reducerea pentru rochiță și accesoriile sale va fi evidentiată pe factura finală, nu pe cea emisă automat de soft.

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Iata cum procedezi pentru a ne furniza aceste informatii

Informații suplimentare

Stil hainute

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0