Compleu tradițional de botez pentru băieți “Odorul Bunei”

335 lei

Compleu tradițional de botez pentru băieți “Odorul Bunei”-  un alt fel de costum popular pentru băieței, inedit, format din pantalonași și bluziță din in, cu aplicații de panglică cu motive tradiționale, șnur de bumbac și rotocoale de lână.

SKU: KUIB B05 Categorii: ,

Compleu tradițional de botez pentru băieți “Odorul Bunei”

Compleu tradițional de botez pentru băieți “Odorul Bunei” este un costumaș unicat este pentru  băieți,  format din pantalonasi  si bluză din in nisipiu, cu aplicații de panglică țesută tradițională, rotocoale de lână și șnururi răsucite de bumbac. Bluzița are guleraș căzăcesc cu fentă adâncă, încheiată cu nasturi. Pantalonașii sunt pe elastic in talie.

Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac sau in. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual, cu șnururi fine de bumbac sau cu panglici tesute cu motive tradiționale.

Am creat hăinuțe botez băieți rafinate, ca cele din poveștile cu prinți…Am măiestrit compleuri de botez colorate, pentru  băieți îndrăzneți și veseli. Am meșteșugit hainute botez pentru băieți, inspirate din traditia noastră, cu panglici tradiționale, șnururi răsucite și aplicații de petece țesute la război.

Ți-e greu doar să te hotărăști pe care să o alegi…

Compleu tradițional de botez pentru băieți “Odorul Bunei” are bluza și pantalonașii din in de foarte buna calitate. Pantalonii sunt căptușiti cu pânza fină de bumbac. În sezonul cald, îi facem necăptușiți. Bluzița poate fi fără mânecă sau cu mânecă scurtă sau lungă, tu decizi.

Cât am stat cu capul în poala ei, ascultându-i poveștile, buna mi-a facut pantalonași și bluziță. Le-a făcut din in și apoi a cusut  rotocoale de lînă toarsă cu mâinile ei miraculoase și șnur împletit. Este un alt fel de costum popular pentru băieței, unicat și inedit.

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Odorul Bunei, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet si inedit- hainute, boneta, botosei, trusou,  lumanare, paturica de botez, colectii pentru botez de vara sau colectii pentru botez de vreme rece. Toate infrumusetate la fel, in acelasi stil si aceleasi culori. Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

Dacă odoresti compleul pentru botez, are și pereche Colectia pentru botez de vara (trusou, lumanare si cufar ) sau  Colecția completa cu trusou, păturică, lumânare și cufar pentru botez de vreme rece. Oricare dintre ele cu discount de 15%.

Intr-una din sectiunile: Creaza-ti propria colectie Odorul Bunei pentru fetite sau Creaza-ti propria colectie Incondeiat si Creaza-ti propria colectie Odorul Bunicii pentru baieti vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

VESTE BUNA! Comandând compleul însoțit de oricare din colectiile de accesorii de botez de mai sus (fie cel de vară,  fie cel de vreme rece, care au discount de 15%), vei beneficia de reducere de 15%  și pentru compleu și accesoriile sale (bonetă, botoșei). Reducerea pentru compleu și accesoriile sale va fi evidentiată pe factura finală pe care o vom emite noi, nu pe cea emisă automat de soft.

 

Informații suplimentare

Culoare

Stil hainute

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0