Compleu inspirat din folclor “Coșuleț cu Flori”

335 lei

Compleu inspirat din folclor “Coșuleț cu Flori”  este un costumaș unicat este pentru  băieți,  format din pantalonasi  din in  verde si bluză din in ivoire, culoarea untului, cu aplicații de țesătură tradițională cu coșulețe cu flori.

SKU: KUIB B35 Categorie:

Compleu inspirat din folclor “Coșuleț cu Flori”

Compleu inspirat din folclor “Coșuleț cu Flori”este un costumaș unicat este pentru  băieți,  format din pantalonasi  din in  verde si bluză din in ivoire, culoarea untului, cu aplicații de țesătură tradițională cu coșulețe cu flori. Bluzița este la baza gâtului, cu fentă adâncă, încheiată cu nasturi. Pantalonașii sunt pe elastic in talie.

Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac sau in. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual, cu șnururi fine de bumbac sau cu panglici tesute cu motive tradiționale.

Am creat hăinuțe botez băieți rafinate, ca cele din poveștile cu prinți…Am măiestrit compleuri de botez colorate, pentru  băieți îndrăzneți și veseli. Am meșteșugit hainute botez pentru băieți, inspirate din traditia noastră, cu panglici tradiționale, șnururi răsucite și aplicații de petece țesute la război.

Ți-e greu doar să te hotărăști pe care să o alegi…

Compleu inspirat din folclor “Coșuleț cu Flori”  are bluza și pantalonașii din in de foarte buna calitate. Pantalonii sunt căptușiti cu pânza fină de bumbac. În sezonul cald, îi facem necăptușiți. Bluzița poate fi fără mânecă sau cu mânecă scurtă sau lungă, tu decizi.

Am  luat florile de pe câmp şi le-am pus în cușulețe, apoi pe compleul  Coșuleț cu flori ca să oglindească frumuseţea plaiurilor însorite.

Un compleu unicat cu tentă tradițională, din in fin, cu aplicatii de flori țesute la război.. Pantalonașii sunt de culoare verde, pe elastic în talie și dantelă fină, bej, la bază. Bluza este comodă, lejeră se incheie în față  cu 3 nasturași. Are aplicație de țesătură la război, cu multe coșulețe cu flori.

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Clien

VESTE BUNA! Comandând compleul însoțit de oricare din colectiile de accesorii de botez de mai sus (fie cel de vară,  fie cel de vreme rece, care au discount de 15%), vei beneficia de reducere de 15%  și pentru compleu și accesoriile sale (bonetă, botoșei). Reducerea pentru compleu și accesoriile sale va fi evidentiată pe factura finală pe care o vom emite noi, nu pe cea emisă automat de soft.

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Iata cum procedezi pentru a ne furniza aceste informatii

Compozitie pantalonași:  100 %  in ,
Compozitie  cămașă: 100 % in

Informații suplimentare

Stil hainute

,

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0