Compleu elegant pentru botez băieți “Trifoi Mentolat”

335 lei

Compleu elegant pentru botez băieți “Trifoi Mentolat” este un set unicat este pentru băieți,  format din salopetă  elegantă  si bluză din bumbac, cu aplicații de trifoi norocos meșterit din șnururi răsucite de bumbac.

SKU: KUIB B67 Categorii: ,

Compleu elegant pentru botez băieți “Trifoi Mentolat”

Compleu elegant pentru botez băieți “Trifoi Mentolat”este un set unicat este pentru băieți,  format din salopetă  elegantă vernil si bluză din bumbac alb, cu aplicații de trifoi norocos meșterit din șnururi răsucite de bumbac. Cămășuța are guleraș la baza gâtului cu fentă adâncă, încheiată cu nasturi. Salopeta este cu bretele ce se închid cu capse ascunse.

Caciulita si mocasinii din fotografie se comanda separat.

Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac sau in. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual, cu șnururi fine de bumbac sau cu panglici tesute cu motive tradiționale.

Am creat hăinuțe botez băieți rafinate, ca cele din poveștile cu prinți…Am măiestrit compleuri de botez colorate, pentru  băieți îndrăzneți și veseli. Am meșteșugit hainute botez pentru băieți, inspirate din traditia noastră, cu panglici tradiționale, șnururi răsucite și aplicații de petece țesute la război.

Ți-e greu doar să te hotărăști pe care să o alegi…

Compleu elegant pentru botez băieți “Trifoi Mentolat” are bluza din bumbac fin și pantalonașii din in de foarte buna calitate, de culoare vernil pudră. Pantalonii sunt căptușiti cu pânza fină de bumbac. În sezonul cald, îi facem necăptușiți. Bluzița poate fi fără mânecă sau cu mânecă scurtă sau lungă, tu decizi.

Cămășuța este simpla, din bumbac, ajurată cu snur verde menta la guler și mâneci. Salopeta din in gros are platcă, pe care un trifoi cu 4 foi aducător de noroc.  Se încheie pe umăr cu capse mari, metalice, ascunse. Pentru zilele răcoroase, căptușim pantalonii cu pânză de bumbac.

Vei gasi in Colectia pentru botez Trifoi Mentolat, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet si inedit- hainute, boneta, botosei, trusou,  lumanare, paturica de botez, colectii pentru botez de vara sau colectii pentru botez de vreme rece. Toate infrumusetate la fel, in acelasi stil si aceleasi culori. Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie- Trifoi Mentolat. gasesti toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

VESTE BUNA! Comandând compleul însoțit de oricare din colectiile de accesorii de botez de mai sus (fie cel de vară,  fie cel de vreme rece, care au discount de 15%), vei beneficia de reducere de 15%  și pentru compleu și accesoriile sale (bonetă, botoșei). Reducerea pentru compleu și accesoriile sale va fi evidentiată pe factura finală pe care o vom emite noi, nu pe cea emisă automat de soft.

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Pentru aceasta, acceseaza Suport Client

Compozitie pantalonași:  100 % in,
Compozitie  cămașă: 100 % bumbac

Informații suplimentare

Stil hainute

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0