Compleu elegant pentru baieti “Dantela cu Inimi”

335 lei

Compleu elegant pentru baieti “Dantela cu Inimi” – compleul unicat pentru băieți, format din pantalonași din bumbac de culoarea neagra și cămășuță albă cu dungi delicate gri, din panza fina de bumbac.

SKU: KUIB B94 Categorii: ,

Compleu elegant pentru baieti “Dantela cu Inimi”

Compleu elegant pentru baieti “Dantela cu Inimi” – compleul unicat pentru băieți, format din pantalonași din bumbac de culoarea neagra și cămășuță albă cu dungi delicate gri, din panza fina de bumbac. Va conferi celui ce o poartă un aer foarte rafinat. Pantalonașii sunt pe elastic in talie în spate.

Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac sau in. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual, cu șnururi fine de bumbac sau cu panglici tesute cu motive tradiționale.

Am creat hăinuțe botez băieți rafinate, ca cele din poveștile cu prinți…Am măiestrit compleuri de botez colorate, pentru băieți îndrăzneți și veseli. Am meșteșugit hainute botez pentru băieți, inspirate din traditia noastră, cu panglici tradiționale, șnururi răsucite și aplicații de petece țesute la război.

Ți-e greu doar să te hotărăști pe care să o alegi…

Pantalonașii sunt din in turcoise, căptușiti cu pânză fină de bumbac , sau nu- în funcție de anotimp. Sunt pe elastic în talie..Cămășuța este din pânză fină de bumbac,  are guler căzăcesc. La mansete si la baza fentei are panglică tesuta din bumbac.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Dantela cu Inimi pentru fetite sau Creaza-ti propria colectie Dantela cu Inimi pentru baieti vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

VESTE BUNA! Comandând compleul însoțit de oricare din colectiile de accesorii de botez de mai sus (fie cel de vară,  fie cel de vreme rece, care au discount de 15%), vei beneficia de reducere de 15%  și pentru compleu și accesoriile sale (bonetă, botoșei). Reducerea pentru compleu și accesoriile sale va fi evidentiată pe factura finală pe care o vom emite noi, nu pe cea emisă automat de soft.

 

Informații suplimentare

Stil hainute

Culoare

Cos cumparaturi
0