Compleu din in alb pentru botez băieți “Aleg Tradiția”

335 lei

Compleu din in alb pentru botez băieți “Aleg Tradiția” este un costumaș unicat este pentru  băieți,  format din pantalonasi din in alb si bluză din combinatie de in alb cu roșu, cu aplicații de panglică țesută cu motive tradiționale, în culorile alb, roșu și albastru.

SKU: KUIB B57 Categorii: ,

Compleu din in alb pentru botez băieți “Aleg Tradiția”

Compleu din in alb pentru botez băieți “Aleg Tradiția” este un costumaș unicat este pentru  băieți,  format din pantalonasi din in alb si bluză din combinatie de in alb cu roșu, cu aplicații de panglică țesută cu motive tradiționale, în culorile alb, roșu și albastru. Bluzița are guleraș mic la baza gâtului, cu fentă adâncă, încheiată cu nasturi. Pantalonașii sunt pe elastic in talie, cu manșete.

Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac sau in. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual, cu șnururi fine de bumbac sau cu panglici tesute cu motive tradiționale.

Am creat hăinuțe botez băieți rafinate, ca cele din poveștile cu prinți…Am măiestrit compleuri de botez colorate, pentru  băieți îndrăzneți și veseli. Am meșteșugit hainute botez pentru băieți, inspirate din traditia noastră, cu panglici tradiționale, șnururi răsucite și aplicații de petece țesute la război.

Ți-e greu doar să te hotărăști pe care să o alegi…

Compleu din in alb pentru botez băieți “Aleg Tradiția” are bluza și pantalonașii din in de foarte buna calitate. Pantalonii sunt căptușiti cu pânza fină de bumbac. În sezonul cald, îi facem necăptușiți. Bluzița poate fi fără mânecă sau cu mânecă scurtă sau lungă, tu decizi.

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Aleg Traditia, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet si inedit- hainute, boneta, botosei, trusou,  lumanare, paturica de botez, colectii pentru botez de vara sau colectii pentru botez de vreme rece. Toate infrumusetate la fel, in acelasi stil si aceleasi culori. Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

Daca dorești toate accesoriile de botez asortate acestui  compleu, atunci alege Colectia pentru botez de vara Aleg Traditia – trusou, lumanare , cufar- si economisești 15%.

Intr-una din sectiunile Creaza-ti propria colectie Traditie Aleasa  pentru fetite sau Creaza-ti propria colectie Aleg Traditia pentru baieti vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

VESTE BUNA! Comandând compleul însoțit de oricare din colectiile de accesorii de botez de mai sus (fie cel de vară,  fie cel de vreme rece, care au discount de 15%), vei beneficia de reducere de 15%  și pentru compleu și accesoriile sale (bonetă, botoșei). Reducerea pentru compleu și accesoriile sale va fi evidentiată pe factura finală pe care o vom emite noi, nu pe cea emisă automat de soft.

Informații suplimentare

Culoare

,

Stil hainute

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0