Compleu diafan pentru botez “Imaculata”

325 lei

Compleu diafan pentru botez “Imaculata” este  din panză de borangic bumbac. Imaculat și diafan, cu aplicații de dantele prețioase, din bumbac Bluzița are o cută dublă care îi dă lărgime, pentru a fi comodă. Pantalonașii sunt pe elastic in talie.

SKU: KUIB FR10A Categorii: , ,

Compleu diafan pentru botez “Imaculata”

Imaculat este compleul diafan pentru botezul Odorului, din panză de borangic bumbac. Imaculat precum suflețelul Odorului nostru, curat, pur, plin de candoare, fără de păcat.

Compleu diafan pentru botez “Imaculata” este  din panză de borangic bumbac. Imaculat și diafan, cu aplicații de dantele prețioase, din bumbac Bluzița are o cută dublă care îi dă lărgime, pentru a fi comodă. Pantalonașii sunt pe elastic in talie.

Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac sau in. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual, cu șnururi fine de bumbac sau cu panglici tesute cu motive tradiționale.

Am creat hăinuțe botez fetițe albe si rafinate, ca cele din poveștile cu îngeri…Am măiestrit rochițe de botez colorate, pentru fetițe îndrăznețe și vesele. Am meșteșugit hainute botez pentru fetițe, inspirate din traditia noastră, cu panglici tradiționale și aplicații de petece țesute la război.

Ți-e greu doar să te hotărăști pe care să o alegi…

Compleu diafan pentru botez “Imaculata” este din voal de bumbac, cu aplicații de dantele fine de bumbac. Bluzița are o cută dublă care îi dă lărgime, se incheie în spate cu 3 nasturași, se îmbracă foarte ușor și este foarte comodă la purtat. SAtât bluza, cât și pantalonașii sunt căptușiti cu pânza fină de bumbac. Bluzița poate fi fără mânecă sau cu mânecă scurtă sau lungă, tu decizi.

Atât bluzița, cât și pantalonașii sunt căptușiți cu pânză de bumbac. Bluzița se incheie la spate cu năsturel, pantalonașii sunt pe elastic, atât in talie, cât si la gleznă.

Compleul unicat de botez Imaculata are și prieteni- botoșeii Imaculata și bonețica Ca Neaua , pe care îi poți comanda separat, dacă vrei.

Are și trusou asortat Trusoul Spuma Laptelui, precum și păturica cu aceeasi aplicatie Păturica Spuma Laptelui.

Fireste, Lumânarea din parafina Spuma Laptelui sau lumanarea din ceara naturala Spuma Laptelui nu trebuie sa lipsească din colecție.

Sau, dacă vrei sa faci economie de 15%,  poți lua Colecția completă pentru botez de vara sau Colectia completa pentru botez de vreme rece– trusou, paturica, lumanare si cufar.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Spuma Laptelui pentru fetite vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

VESTE BUNA! Comandând rochița însoțită de oricare din colectiile de accesorii de botez de mai sus (fie cel de vară,  fie cel de vreme rece, care au discount de 15%), vei beneficia de reducere de 15%  și pentru rochița și accesoriile ei (bonetă, botoșei). Reducerea pentru rochiță și accesoriile sale va fi evidentiată pe factura finală pe care o vom emite noi, nu pe cea emisă automat de soft.

 

Informații suplimentare

Culoare

Stil hainute

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0