Colectia speciala pentru taierea motului baieti “Curcubeul”

Promotie

525 lei

Colectia speciala pentru taierea motului baieti “Curcubeul” este ceea ce iti doresti pentru marea aniversare de 1 an a Odorului tau drag – Intaiul an de Iubire.

SKU: KUIB STVB06 Categorie:

Colectia speciala pentru taierea motului baieti “Curcubeul”

Colectia speciala pentru taierea motului baieti “Curcubeul” este ceea ce iti doresti pentru marea aniversare de 1 an a Odorului tau drag – Intaiul an de Iubire.

Colectia include :

  • Colectia speciala pentru taierea motului baieti “Curcubeul”. Bluzița e pictată de mâini măiastre, cu acuarele speciale pentru textile, apoi pictura este tratată pentru fixarea culorilor. Te sfătuim să o speli la temperatura de maxim 40 de grade, să nu o usuci în soare și sa o calci pe dos sau peste o pânză subțire. Astfel pictura va rezista mult și bine în timp.. Bluzița are guler căzăcesc, se incheie cu capse fine. Pantalonii sunt din bumbac, sunt pe elastic in talie în spate
  • Mocasini din piele moale confecționați din piele naturala, moale și pufoasă, foarte confortabila la purtat, piele fara compuși chimici nocivi. Talpa este moale, flexibila, dar cu aderenta sporita. Cusăturile manuale ofera protectie si lejeritate picioruselor copilasului. Captuseala speciala din bumbac asigura o aerisire foarte buna si un confort deosebit.  Mocasinii din piele moale sunt incãltãmintea perfectã pentru copii, incepand din primele luni de viatã panã la primii pasi. Sunt plãcuti la atingere datoritã pielii moi si catifelate preluand foarte bine transpiratia prin cãptuseala specialã din bumbac. In plus, talpa are o aderentã sporitã si un design modern.
  • Setul pentru taierea motului Curcubeul a carui tavita am pictat-o cu inimi de iubire si cifra magica 1.

Seturile pentru taierea motului de la Odorul Mamei sunt simple, unicat si rafinate. Personalizarea tavitei se face cu numele colectiei noastre “Intaiul an de iubire”, cu numele Odorului si eventual, cu data aniversarii. Nu scriem alte sloganuri sau poezii, tocmai pentru le dorim sa fie simple si delicate.

VESTE BUNA! Comandând compleul însoțit de setul pentru taierea motului, vei beneficia de reducere de 15%  pentru intreaga colectie pentru taierea motului.

Poti alege orice compleu iti place din sectiunea Compleuri pentru baieti, orice tavita de mot iti place din Sectiunea Set pentru taierea motului si orice pereche de mocasini. Deci, iti poti crea propria Colectie pentru taierea motului, iar noi iti vom oferi discountul de 15% pentru toata colectia.

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

In sectiunea Set pentru Taierea motului- baieti  vei  gasi multe alte variante de astfel de colectii pentru Mot.

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0