Colectia pictata botez fetite Curcubeul

La originile sale, botezul a fost alb si simplu. Precum nunta. Totul trebuia sa fie alb- de la crasma (panza e mir), la prosopul moale in care se invelea pruncul dupa crestinare, pana la hainutele cu care era imbracat dupa.

In timp, lucrurile s-au schimbat. Botezurile au acum tematica lor, care se regaseste pe toate componentele pentru botez. Incepand de la trusou, continuand cu lumanarea si paturica si terminand cu hainutele.

Colectia pictata botez fetite Curcubeul este una dintre colectiile unicat pictate pentru botez- rochita, trusou, lumanare, paturica- toate pictate de maini maiastre cu aducatorul de speranta- Curcubeul.

Hainutele le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac sau in. Le-am facut pereche la botez- trusou, lumanare, paturica, apoi mâini magice le-au pictat pe toate, făcându-le unice . Colectia unicat pictata pentru botez- compleu, trusou, lumanare, paturica- toate pictate de maini maiastre cu campuri de maci.

Asortate hăinuțelor de botez, am adaugat in colectii si caciulite sau bonete asortate, precum si botoseii pereche a oricarei tinute de botez. Am mestesugit apoi, din materiale de cea mai buna calitate, cu aceleasi picturi minunate- trusoul pentru botez, lumanarea pentru biserica si in final, paturica ce ocroteste Odorul Mamei de frig.

Trusoul delicat pictat pentru botez “Curcubeul” este un trusou pentru botez biserică, pictat cu talent de mâini măiastre cu curcubeul- simbolul sperantei si increderii in bine….

Trsuoul Curcubeul are pereche la botez lumanarea din parafina, pictata cu acelasi curcubeu minunat. La fel si paturica, prietena de vreme rece.

Mai era nevoie de un compleu care sa rezoneze cu trusoul, paturica si lumanarea.

Si asa l-am facut. Si i-am pictat pe bust un curcubeu multicolor. Cam asta a iesit

Iata acum colectia completa pentru botez- a iesit asa cum am visat. Este inedita si comoda, numai buna pentru un botez in toi de var sau in toi de iarna.

Stiind cat de greu este sa gasesti totul pentru botez- hainute, trusou, lumanare, paturica- in acelasi loc, fara prea mare pierdere de timp, am decis sa creem colectiile Totul pentru botez. Am pus la un loc hainutele, trusoul, cufarul, paturica si lumânarea pereche. E bine să le găsești în același loc și asortate la fel.  Același design și aceleași materiale prețioase, de foarte bună calitate. Deci, ai nimerit exact unde trebuia, Odorul mamei este ceea ce cautai!

Poti vedea colectia intreaga aici

Cos cumparaturi
0