Colectia pentru mot fetite “Curcubeul”

Promotie

445 lei

Colectia pentru mot fetite “Curcubeul” este ceea ce iti doresti pentru marea aniversare de 1 an a Odorului tau drag – Intaiul an de Iubire.

SKU: KUIB STVF04 Categorie:

Colectia pentru mot fetite “Curcubeul”

Colectia pentru mot fetite “Curcubeul” este ceea ce iti doresti pentru marea aniversare de 1 an a Odorului tau drag – Intaiul an de Iubire.

Colectia include :

  • Rochița din in pictata cu Curcubeul-  din panza de in alb, cu platca pictata precum un tablou prețios. Rochița  este din in, cu aplicații de dantele fine și prețioase de bumbac. Are o platca pe umeri, care este pictata cu curcubeu. Este larga si comoda, se incheie în spate cu nasturași, se îmbracă foarte ușor și este foarte comodă la purtat. Este căptușită cu pânza fină de bumbac. Poate fi cu mânecă lungă, fără mânecă sau cu mânecă scurtă, tu decizi. Rochita galbena Inimi in dantele o vezi aici
  • Setul pentru taierea motului Curcubeul pe a carui tavita am pictat o fetita vesela si iubitoare, in rochita turcoaz.

VESTE BUNA! Comandând rochița însoțită de setul pentru taierea motului, vei beneficia de reducere de 15%  pentru intreaga colectie.

Poti alege orice rochita iti place din sectiunea Rochite pentru fetite, orice tavita de mot iti place din Sectiunea Set pentru taierea motului si orice pereche de mocasini, daca doresti. Deci, iti poti crea propria Colectie pentru taierea motului, iar noi iti vom oferi discountul de 15% pentru toata colectia.

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

La Odorul Mamei, toate personalizam tavita cu numele si data evenimentului (daca doresti asta).

Pentru a ne furniza aceste informatii, acceseaza Suport Client

In sectiunea Set pentru Taierea motului- baieti  sau Set pentru Taierea motului- fetite vei  gasi multe alte variante de astfel de colectii pentru Mot.

 

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0