Colectia mot baieti “Plutind in Balon”

Promotie

545 lei

Colectia pictata pentru taierea motului baieti “Plutind in Balon”este ceea ce iti doresti pentru marea aniversare de 1 an a Odorului tau drag – Intaiul an de Iubire.

SKU: KUIB STVPB01A Categorie:

Colectia mot baieti “Plutind in Balon”

Colectia mot baieti “Plutind in Balon” este ceea ce iti doresti pentru marea aniversare de 1 an a Odorului tau drag – Intaiul an de Iubire.

Colectia include :

  • Compleu alb pictat botez “Plutind în Balon” – un compleu unicat ce include salopetă si camasuta. Salopeta este din in de culoare gri- vernil. Pe bustul ei plutește un balon pictat. Cămășuța este simpla, din pânză fina de bumbac, se incheie cu capse discrete, metalice. Compleul  pictat Plutind in Balon il vezi aici.
  • Setul pictat pentru taierea motului Inimi cu Iubire

Seturile pentru taierea motului de la Odorul Mamei sunt simple, unicat si rafinate. Personalizarea tavitei se face cu numele colectiei noastre “Intaiul an de iubire”, cu numele Odorului si eventual, cu data aniversarii. Nu scriem alte sloganuri sau poezii, tocmai pentru le dorim sa fie simple si delicate.

VESTE BUNA! Comandând compleul însoțit de setul pentru taierea motului, vei beneficia de reducere de 15%  pentru intreaga colectie pentru taierea motului.

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

In sectiunea Set pentru Taierea motului- baieti  vei  gasi multe alte variante de astfel de colectii pentru Mot.

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0