Colecția asortată pentru un botez unic “Cusătură Albastră”

Promotie

565 lei

Colecția asortată pentru un botez unic “Cusătură Albastră” inseamna la un loc – trusou, păturică, lumanare din parafina si cufar pentru transportul trusoului la biserica. Toate infrumusețate la fel, cu aceleași aplicații de dantele fine și panglici tradiționale țesute în albastru și alb.

Alegând o colecție completă, economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

Colecția asortată pentru un botez unic “Cusătură Albastră”

Sfintul Botez este întâia dintre Tainele Sfintei Biserici ; este usa prin care se întră în Sfânta Biserică. Si numai ajungând membri ai Bisericii lui Hristos ne putem învrednici si de primirea celorlalte Sfinte Taine. Mai multe despre taina Botezului, gasesti aici

Colecția asortată pentru botez unic “Cusătură Albastră” inseamna la un loc – trusou, păturică, lumanare din parafina si cufar pentru transportul trusoului la biserica. Toate infrumusețate la fel, cu aceleași aplicații de dantele fine și panglici tradiționale țesute în albastru și alb.

Trusoul pentru botez biserica trebuie sa aiba lumanare- pereche, care sa fie infrumusetata in acelasi ton cu acesta.

În plus, in sezonul rece, setul pentru botez trebuie sa includa și păturică. Păturica de botez are glugă pentru a proteja ceafa puiului de frig si curent. Păturicile noastre sunt foarte moi la atingere și prietenoase cu pielea copilașilor, pentru ca una din fetele ei (aceea care intra in contact cu pielea bebelusului) este din tesatura fina de bumbac satinat.

Deasemenea, trusoul trebuie dus la biserica intr-un cufar, sau o cutie frumoasa.

Prin urmare, am pus la un loc trusoul, păturica si lumânarea pereche, alături de un cufăr necesar pentru transportul la biserică al trusoului. Pentru a îți ușura căutarea,  e bine să le găsești toate si în același loc și asortate la fel. Același design și aceleași materiale prețioase, de foarte bună calitate. Unde mai pui și faptul că le primești în 3-4 zile, poate chiar mai repede de atât…

Noi îti propunem colecții create de noi. Alegând Colecția pentru un botez unic “Cusătură Albastră” economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat

Colecția asortată pentru un botez unic- Cusătură Albastră conține

In sectiunea  Creaza-ti propria colectie Cusatura Albastra vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Pentru aceasta, acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Culoare

Tip lumânare

lumanare ceara naturala

Cos cumparaturi
0