Trusou unicat pentru botez biserică

Trusou unicat pentru botez biserică este deosebit, cu aplicatii de dantele crosetate manual , panglici  tesute din bumbac sau șnururi sucite și răsucite. Trusourile unicat pentru botez Odorul Mamei au-așa cum spune și sloganul nostru- ceva cusut, ceva brodat, ceva pictat…

Sunt meșteșugite din materialele de cea mai bună calitate, din fire de bumbac  100%.

Fie ca sunt înfrumusețate cu panglici de dantele fine, cu aplicații de dantele croșetate manual, cu țesături unicat sau cu trifoi aducător de noroc meșteșugit din șnururi de bumbac, trusourile Odorul Mamei sunt delicate, rafinate și unice.

Poți alege unul alb imaculat, ivoire cald, roz delicat, bleu senin sau verde mentă. Asortează-l la ținuta de botez a Odorului, alegând atât culoarea trusoului, cât și felul in care el este înfrumusețat- poți alege unul simplu și rafinat sau altul inspirat din folclorul nostru.

Dacă dorești să le personalizăm, o putem face prin scriere pe pânza de mir, cu instrumente speciale de scris pentru textile, care nu ies la spălat. Când lansezi comanda,  te rugăm sa scrii în fereastra de comentarii ce se deschide- numele Odorului și/sau data botezului, precum și preferința pentru culoarea textului. Personalizarea pânzei de mir este cadoul nostru, nu te costă nimic în plus.

Daca ai comandat doar accesorii de botez- trusou, lumanare, paturica sau cufar- este suficienta  confirmarea trimisa automat de sistem, care pleaca spre tine de indata ce un consultant Odorul Mamei a preluat comanda din sistem. Nu vei mai fi contactat telefonic pentru confirmare. Vei primi trusoul în maxim 4 zile.

Se arată 1–18 din 88 de rezultate