Set trusou cu lumânare pentru botez biserică

Set trusou cu lumânare pentru botez biserică

Set trusou cu lumânare pentru botez biserică de la Odorul Mamei  conține tot ceea ce îți trebuiește la biserica, pentru botez în sezonul cald- trusoul de botez, lumânarea si cufărul pentru transportul la biserica.

Am grupat în seturi (colecții) pentru botez de vară câte un trusou de botez, o lumânare de botez infrumusețate cu aceleasi accesorii sau picturi, pentru a îți ușura căutarea. Am adaugat și un cufăr pentru transportul la biserica a trusoului.

Set trusou cu lumânare pentru botez biserică sunt create de noi. Îți poți crea propria colecție pentru botez, așa cum iți place, alegand un trusou, o lumânare si un cufar pentru botezul de vară.

Alegând un set complet, economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

Set trusou cu lumânare pentru botez biserică conține tot ceea ce îți trebuiește la biserica, pentru botez in sezonul cald- trusoul de botez, lumânarea si cufărul pentru transportul la biserica.

Îți poți crea propria colecție, alegând trusoul, lumânarea și cufărul care iți plac și se potrivesc tematicii botezului Odorului.

Noi îti propunem colecții create de noi. Alegând o colecție completă, economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

Dacă dorești să personalizăm trusoul, o putem face prin scriere pe pânza de mir, cu instrumente speciale de scris pentru textile, care nu ies la spălat. Personalizarea pânzei de mir este cadoul nostru, nu te costă nimic în plus.

Lumânarile albe, din parafină pot fi personalizate cu numele și/ sau data botezului, dacă doresti.  Costul personalizării este de 8 lei si se va regăsi pe factura emisă de noi.

Când lansezi comanda,  te rugăm sa scrii în fereastra de comentarii ce se deschide- numele Odorului și/sau data botezului, precum și preferința pentru culoarea textului. 

Daca ai comandat doar accesorii de botez- trusou, lumanare, paturica sau cufar- este suficienta  confirmarea trimisa automat de sistem, care pleaca spre tine de indata ce un consultant Odorul Mamei a preluat comanda din sistem. Nu vei mai fi contactat telefonic pentru confirmare. Vei primi colectia în maxim 4 zile.

Se arată 1–18 din 124 de rezultate