Botez complet fetite

Botez complet fetite este sectiunea in care am pus la un loc toate colectiile Odorul Mamei pentru botezul fetitelor.

Dacă ai aflat ca vei fi nășică sau naș  si ai intrat în febra căutărilor, îti venim noi în ajutor. E greu să găsești totul pentru botez (hăinuțe, alaturi de trusou, lumânare, păturică) asa cum visezi. S să fie pe gustul tău, sa fie din materiale naturale de cea mai bună calitate, sa fie toate asortate cu aceleași furnituri , în aceleași culori…In plus de asta, sa fie mestesugite pe masura Odorului tau.

Pentru a îți da o mână de ajutor, am creat colecțiile pentru botez complet fetite. Am pus la un loc intr-o colectie, toate lucrușoarele ce îți trebuiesc la botez biserica- hainute, trusou, lumanare, paturica. Toate meșteșugite cu aceleași dantele delicate, șnururi răsucite, țesături tradiționale, sau picturi minunate. In plus, am mai pus și un discount de 15%.

Fiecare colecție include cel putin rochita, trusou botez biserica, lumanare și cufăr. In majoritatea colectiilor se regaseste si ceva de pus pe cap si ceva de incaltat. Unele colectii includ paturici, sau mantouri/ cape. Lumanarea de botez este din parafina sau de ceara naturala de albine.

Daca nu ai gasit colectia pe care ti-o doresti, alege-o pe cea mai apropiata de dorintele tale. Poti adauga ceea ce lipseste, poti inlatura ceea ce nu-ti doresti sau poti inlocui un produs cu altul (de exemplu lumanarea din parafina cu lumânare din ceară naturala sau invers). Toate astea te rugam sa le scrii in fereastra de observatii care se deschide la lansarea comenzii. Noi vom actualiza factura si o vom trimite.

 

Totul pentru botez si taierea motului