Set trusou unicat cu lumânare pentru botez biserică

Set trusou unicat cu lumânare pentru botez biserică de la Odorul Mamei  conține tot ceea ce îți trebuiește la biserica, pentru botez în sezonul cald- trusoul de botez, lumânarea si cufărul pentru transportul la biserica.

Am grupat în seturi (colecții) pentru botez de vară câte un trusou de botez, o lumânare de botez infrumusețate cu aceleasi furnituri (dantele, snururi, panglici), pentru a îți ușura căutarea. Am adaugat și un cufăr pentru transportul la biserica a trusoului.

Chiar de dorești botez alb, ivoire sau botez în culori calde, pastel, aici sigur vei găsi un set pentru botez biserica  potrivit.

Chiar de îți doresti botez imaculat și rafinat, sau botez inspirat din personaje din basme, sau botez inspirat din folclor și tradiție, aici sigur vei găsi ceea ce cauți.

Set trusou unicat cu lumânare pentru botez biserică conține tot ceea ce îți trebuiește la biserica, pentru botez in sezonul cald- trusoul de botez, lumânarea si cufărul pentru transportul la biserica.

Noi îti propunem colecții create de noi. Alegând o colecție completă acum, economisești 20% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

Set trusou cu lumânare pentru botez biserică