Set pentru taierea motului- baieti

Setul pentru taierea motului- baieti este pentru marele eveniment din viata Odorului- sarbatorirea implinirii primului an, caruia noi i-am spus “Intaiul an de Iubire”

Taierea motului este o traditie care semnifica, conform crezului popular, influentarea destinului unui nou nascut. Acest eveniment se desfasoara, de regula, alaturi de cei mai apropiati membri ai familiei. Astfel, taierea motului are loc la un an de la nasterea copilului, pentru a marca trecerea unui an frumos si implinitor.

Colectiile Odorul Mamei pentru taierea motului includ hainute (compleu pentru baieti), mocasini din piele moale asortati la culoarea hainutelor si setul pentru mot (o colectie de produse din lemn, pictate si apoi infrumusetate cu dantela sau panglica de pe hainute).

Un set pentru taierea motului- baieti este format din tăviță, cutie pentru păstrarea moțului, perie/pieptăn si oglindă. Toate produsele sunt lucrate manual în atelierul nostru, cu materiale atent alese pentru o bună rezistență și calitate, pentru a te bucura de ele atât în ziua evenimentului, dar și ca amintiri pentru tot restul vieții.

Produsele componente ale setului de taiere a motului sunt produse unicat, mestesugite manual, prin pictare. Vopselele folosite sunt acrilice, pe bază de apa. Produsele din lemn se pot șterge cu o bucată de material curat, fin, fără a folosi alte substante chimice de curățare sau apă.

Totul pentru botez si taierea motului