Hăinuțe pentru botez fetițe 

Hăinuțe pentru botez fetițe- rochițe sau compleuri, pardesie, mantouri, cape, bonete și botoșei

  • Hăinuțe albe de botez,  imaculate și diafane, cu dantele prețioase pentru fetițe delicate, ca cele din poveștile cu îngeri.
  • Hăinuțe de botez in culori pastel pentru fetițe romantice.
  • Hăinuțe pentru botez, în culori tari pentru fetițe îndrăznețe și vesele.
  • Hăinuțe  inspirate din tradiție– simple și prețioase, cu aplicații de panglici țesute cu motive folclorice din cufărul bunicii,  dantele croșetate manual sau petece țesute la război.
  • Hăinuțe inedite pictate de mâini magice

 Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac, in sau lâna. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual , cu răsuciri de șnururi fine de bumbac.

Pentru vreme rece-  pardesie , mantouri, cape, din stofe moi și călduroase, căptușite cu pânză de bumbac, cu aplicații de dantele prețioase sau șnururi sucite și răsucite.

Le-am facut hăinuțelor și frățiori mai mici, care să completeze ținuta- bonete sau căciulițe, precum și botoșei. Din materialul rochiței sau mantoului, cu aceleași aplicații.

Le-am meșteșugit apoi și accesoriile pentru botez-  trusourile de botez,  păturicile de botez și lumânarile, toate înfrmusețându-le cu aceleași aplicații de dantele, panglici, țesături sau picturi.

Hăinuțele le facem la comandă, pe înățimea pruncilor. De aceea, livrarea lor poate dura intre 14 si 28 de zile, în funcție de cât de aglomerat de comenzi este atelierul.

Toate detaliile legate de felul in care ne poti informa in legatura cu inaltimea pruncului si de termenul de livrare al comenzii, le gasesti aici:

Cum comand si cand primesc

Pentru botez