Hăinuțe pentru botez fetițe 

Hăinuțe pentru botez fetițe – rochițe sau compleuri, pardesie, mantouri, cape, bonete și botoșei

  • Hăinuțe albe de botez,  imaculate și diafane, cu dantele prețioase pentru fetițe delicate, ca cele din poveștile cu îngeri.
  • Rochite de botez in culori pastel pentru fetițe romantice.
  • Hăinuțe pentru botez, în culori tari pentru fetițe îndrăznețe și vesele.
  • Hăinuțe  inspirate din tradiție– simple și prețioase, cu aplicații de panglici țesute cu motive folclorice din cufărul bunicii,  dantele croșetate manual sau petece țesute la război.
  • Rochite inedite pictate de mâini magice

 Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac, in sau lâna. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual , cu răsuciri de șnururi fine de bumbac.

Pentru vreme rece-  pardesie , mantouri, cape, din stofe moi și călduroase, căptușite cu pânză de bumbac, cu aplicații de dantele prețioase sau șnururi sucite și răsucite.

Le-am facut hăinuțelor și bonete sau căciulițe, precum și botoșei. Din materialul rochiței sau mantoului, cu aceleași aplicații.

Le-am meșteșugit apoi și accesoriile pentru botez-  trusourile,  păturicile și lumânarile de botez, toate înfrmusețându-le cu aceleași aplicații de dantele, panglici, țesături sau picturi.

Hăinuțele le facem la comandă. Toate detaliile legate de felul in care ne poti informa in legatura cu inaltimea pruncului si de termenul de livrare al comenzii, le gasesti aici:

Cum comand si cand primesc

Totul pentru botez si taierea motului