Set complet botez biserică- trusou, lumanare, paturica, cufar

Set complet botez biserică- trusou, lumanare, paturica, cufar conține tot ceea ce îți trebuiește la biserica pentru botez in sezonul rece. Adica  trusoul de botez, lumânarea, paturica pentru vreme rece si cufărul pentru transportul la biserica.

Odorul mamei are pentru tine o multitudine de variante de trusouri, lumânări, păturici -îți poți crea propriu set complet pentru botez biserică, alegând trusoul, păturica, lumânarea și cufărul care iți plac și se potrivesc tematicii botezului Odorului.

Pentru ca necesita mult timp cautarea trusoului de botez asortat la lumanare si paturica, le-am grupat noi in seturi complete de botez. Toate asortate, infrumusetate cu aceleasi dantele, snururi sau panglici traditionale.

Am creat pentru tine aceste seturi complete botez biserică- trusou, lumanare, paturica, cufar- toate meșteșugite în același ton. Am creat colecții alb imaculat, ivoire cald, roz delicat, bleu senin sau verde mentă. Colecții rafinate și cochete sau inspirate din folclor.
Să ai de unde alege.

În plus fată de Seturile pentru botez de vară, acestea conțin și păturica- un accesoriu necesar la botez, pentru a-i ține cald puiului de om, dupa crestinare.
Îți ușurăm astfel căutarea- le găsești ușor… Îți va fi greu doar să te hotărăști…

Noi îti propunem Set complet botez biserică- trusou, lumanare, paturica, cufar creat de noi. Alegând o colecție completă, economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

Set complet botez biserică- trusou, lumanare, paturica, cufar