Botez Complet baieti

Botez Complet Baieti înseamna colectiile Odorul Mamei ce includ tot ce îți trebuiește la biserica pentru botezul baietelului.

Dacă ai aflat ca vei fi nășică sau naș (apropos, Felicitări!) și ai intrat în febra căutărilor, îti venim noi în ajutor.

Știm că e greu să găsești totul pentru botez ( hăinuțe, papucei, bonetă sau căciuliță alaturi de trusou, lumânare, păturică ) să fie și pe gustul tău, și din materiale naturale de cea mai bună calitate, și toate asortate cu aceleași furnituri , în aceleași culori…

O grămadă de treabă, ce trebuie făcută pe fugă, dar cu multă răbdare.

Pentru a îți da o mână de ajutor, am creat colecțiile Totul pentru Botez sau Botez Complet- am pus la un loc toate lucrușoarele ce îți trebuiesc la botez biserica, toate meșteșugite cu aceleași dantele delicate, șnururi răsucite, țesături tradiționale, sau picturi minunate și am mai pus și un discount de 15% .

Fiecare colecție include hainuțe (compleu pentru băieței), ceva de incălțat, ceva de pus pe cap + accesorii pentru botez- trusou, lumanare și cufăr.

Dacă mai dorești să adaugi ceva colectiei, (de exemplu o paturica), dacă doresti sa renunți la ceva din colecție, daca vrei sa înlocuiești ceva în colecție (de exemplu lumanarea din parafina cu lumânare din ceară naturala sau invers, sau alegi alt cufăr sau sac sau sacosa), nu e nici cea mai mică problemă. Le înlocuim/ sau le adăugăm in colecțiile Totul pentru Botez  și le pregătim pentru tine.

Pentru botez