Gata de Livrare

Gata de Livrare – Colecții complete pentru botez existente pe stoc, gata de a fi trimise catre tine.

 

Dacă ai aflat ca vei fi nășică în câteva zile și nu mai ai timp să comanzi totul pentru botez în timp util, poți alege de aici- colecții existente pe stoc și Gata de Livrare.

 

Fiecare colecție include hainuțe (rochița pentru fetița sau compleu pentru băieței), ceva de incălțat, ceva de pus pe cap + accesorii pentru botez- trusou, lumanare și cufăr. 

Sunt pe stoc, sunt gata de a fi livrate in doua zile.

Dacă mai dorești să adaugi ceva colectiei, (de exemplu o paturica), dacă doresti sa renunți la ceva din colecție, daca vrei sa înlocuiești ceva în colecție (de exemplu lumanarea din parafina cu lumânare din ceară naturala sau invers, sau alegi alt cufăr), nu e nici cea mai mică problemă. Le înlocuim/ le adăugăm și le livrăm in maxim 2 zile.

Reține însă ca hainuțele le avem gata de livrare doar în marimile specificate. Dacă dorești alte mărimi, va trebui sa aștepti 14 zile, cât durează să le meșteșugim.

Nu e însă nici o problemă să înlocuim trusoul, lumânarea, cufărul, cu altele care poate iți plac mai mult. Acestea le avem Gata de Livrare în orice variante de model și pot fi inlocuite rapid în colecția aleasă de tine.

 

 

Se arată 1–18 din 22 de rezultate