Colecția rafinată pentru botez fetițe Câmp de Margarete

Colecția rafinată pentru botez fetițe Câmp de Margarete, o colectie unica si deosebita.

Include rochita, trusou, paturica si lumanare. Toate ajurate cu dantele fine croșetate manual si țesături prețioase printate cu câmp de margarete.

Asortate hăinuțelor de botez, am adaugat in colectii si  bonete  si botoseii pereche a oricarei tinute de botez. Am mestesugit apoi, din materiale de cea mai buna calitate, cu aceleasi  dantele sau snururi- trusoul si  lumanarea pentru biserica si in final, paturica ce ocroteste Odorul Mamei de frig.

Le-am grupat în Colecția rafinată pentru botez fetițe Câmp de Margarete, să fie toate la fel și toate in acelasi  loc. Ai acum tot ce iti este necesar pentru un botez de poveste, la biserica.

Iti poti crea propria colectie pentru botez, daca nu iti doresti nici una din colectiile create de noi. Alege hainutele, botoseii si caciulita si asorteaza-le cu trusoul colectiei, alaturi de lumanarea din parafina sau cea ceara naturala. Alege si paturica, sa-l fereasca de frig pe prunc, in perioadele racoroase.
De-ti vei crea colectia de botez ce incude, pe langa hainute, cel putin trusou cu lumanare , vei beneficia de reducere de 15% la tot pachetul.
Reducerea va fi aplicata pe factura finala, pe care o vom trimite noi, ulterior inregistrarii comenzii.

Colectii botez fetite