Colectia unica botez baieti Descantec de Deochi

Colecția unică botez baieti Descântec de Deochi este una dintre  colectiile deosebite pentru botez biserica.

Include compleu, boneta, botosei, trusou, lumanare, paturica- toate garnisite cu aceleași panglici țesute cu motive tradițional- folclorice si dantele fine.

Asortate hăinuțelor de botez, am adaugat in colectii si bonete si botoseii pereche a oricarei tinute de botez. Am mestesugit apoi, din materiale de cea mai buna calitate, cu aceleasi aplicatii de dantele sau snururi- trusoul pentru botez, lumanarea pentru biserica si in final, paturica ce ocroteste Odorul Mamei de frig.

Le-am grupat în Colectia unica botez baieti Descantec de Deochi, să fie toate la fel și toate in acelasi  loc. Ai acum tot ce iti este necesar pentru un botez de poveste, la biserica.

Iti poti crea propria colectie pentru botez, daca nu iti doresti nici una din colectiile create de noi. Alege hainutele, botoseii si caciulita si asorteaza-le cu trusoul colectiei, alaturi de lumanarea din parafina sau cea ceara naturala. Alege si paturica, sa-l fereasca de frig pe prunc, in perioadele racoroase.
De-ti vei crea colectia de botez ce incude pe langa hainute, cel putin trusou cu lumanare (chiar si paturica), vei beneficia de reducere de 15% la tot pachetul.
Reducerea va fi aplicata pe factura finala, pe care o vom trimite noi, ulterior inregistrarii comenzii.

Colectii botez baieti