Colecția pentru botez băieți Soare și Ursită Bună

Colecția pentru botez băieți Soare și Ursită Bună este una dintre colecțiile noastre inedite pentru botez.

Include hăinuțe, trusou, lumanare, paturica, toate garnisite cu aplicații de snururi din bumbac răsucite in formă de trifoi aducător de noroc.

Asortate hăinuțelor de botez, am adaugat in colectii si  bonete asortate si botoseii pereche. Am mestesugit apoi, din materiale de cea mai buna calitate, cu aceleasi aplicatii de snururi, cele necesare la botez biserica. Adica trusoul, lumanarea pentru biserica si in final, paturica ce ocroteste Odorul Mamei de frig.

Le-am grupat în Colecția pentru botez băieți Soare și Ursită Bună, să fie toate la fel și toate in acelasi  loc. Ai acum tot ce iti este necesar pentru un botez de poveste, la biserica.

Iti poti crea propria colectie pentru botez, daca nu iti doresti nici una din colectiile create de noi. Alege hainutele, botoseii si caciulita si asorteaza-le cu trusoul colectiei, si lumanarea de botez.
De-ti vei crea colectia de botez ce incude, pe langa hainute, cel putin trusou cu lumanare (chiar si paturica), vei beneficia de reducere de 15% la tot pachetul.
Reducerea va fi aplicata pe factura finala, pe care o vom trimite noi, ulterior inregistrarii comenzii.

Ce-i poți ursi mai bun decât o viață luminoasă, cu belșug și noroc ??

Colectii botez baieti