Colectii botez baieti

Colectiile complete pentru botez baieti le-am  creat pentru a iti fi mai usor sa gasesti ceea ce iti doresti pentru botezul Odorului. Am inclus intr-o colectie de botez toate produsele care au acelasi design sau tematica.

Colectiile cu dantele inseamna hainute (costumase sau salopete, mantouri sau jachete, bonete, botosei sau mocasini) alaturi de trusouri botez biserica, lumanari din parafina sau ceara naturala, paturici si chiar marturii. Toate garnisite cu aceleasi dantele fine, fie ele albe, ivoire, bej sau bleu.

Colectiile traditionale sau inspirate din folclor inseamna, la fel, toate cele necesare la botez biserica, infrumusetate cu aceleasi panglici traditionale sau petece tesute la razboi.

Dar cele mai inedite sunt colectiile pictate pentru botez- hainute, trusouri, lumanari, paturici pictate cu aceeasi tematica- adevarate opere de arta.

Le-am grupat in colectii pentru a iti usura cautarea, fiind toate asortate, la un loc. Poti alege ceea ce iti doresti din fiecare colectie si iti poti crea setul complet pentru botez asa cum doresti.

Colecții complete pentru botez fetițe și băieți