Colecția unicat pentru botez Flori de Vară

Florile se pregatesc de culcare, dar inainte de asta, isi mai inalță încă o dată privirea spre soare, pătimaș, precum cantecul lebedei, să cuprindă între petale atâta lumină, cât să le ajungă până la revederea din zori.

 „Povești spuse la gura cerului”- Vintura Ana Cristina

Colecția unicat pentru botez Flori de Vară este una dintre colectiile pentru botez fetițe- rochița, trusou, lumanare, paturica- toate garnisite cu flori prețioase din dantele și șnururi colorate.

Asortate hăinuțelor de botez, am adaugat in colectii si caciulite sau bonete asortate, precum si botoseii pereche a oricarei tinute de botez. Am mestesugit apoi, din materiale de cea mai buna calitate, cu aceleasi aplicatii de dantele sau snururi- trusoul pentru botez, lumanarea pentru biserica si in final, paturica ce ocroteste Odorul Mamei de frig.

Le-am grupat în colecții pentru botez, să fie toate la fel și toate in acelasi  loc. Ai acum tot ce iti este necesar pentru un botez de poveste, la biserica.

Iti poti crea propria colectie pentru botez, daca nu iti doresti nici una din colectiile create de noi. Alege hainutele, botoseii si caciulita si asorteaza-le cu trusoul colectiei, alaturi de lumanarea din parafina sau cea ceara naturala. Alege si paturica, sa-l fereasca de frig pe prunc, in perioadele racoroase.
De-ti vei crea colectia de botez ce incude, pe langa hainute, cel putin trusou cu lumanare (chiar si paturica), vei beneficia de reducere de 15% la tot pachetul.
Reducerea va fi aplicata pe factura finala, pe care o vom trimite noi, ulterior inregistrarii comenzii.

Colecții complete pentru botez fetițe și băieți