Colecția pentru botez băieți Soare și Ursită Bună

Colecția pentru botez băieți Soare și Ursită Bună este una dintre colecțiile noastre unicat pentru botez – hăinuțe, trusou, lumanare, paturica- toate garnisite cu aceleași aplicații prețioase- snururi din bumbac sucite și răsucite in formă de trifoi aducător de noroc.

Asortate hăinuțelor de botez, am adaugat in colectii si caciulite sau bonete asortate, precum si botoseii pereche a oricarei tinute de botez. Am mestesugit apoi, din materiale de cea mai buna calitate, cu aceleasi aplicatii de dantele sau snururi- trusoul pentru botez, lumanarea pentru biserica si in final, paturica ce ocroteste Odorul Mamei de frig.

Le-am grupat în colecții pentru botez, să fie toate la fel și toate in acelasi  loc. Ai acum tot ce iti este necesar pentru un botez de poveste, la biserica.

Iti poti crea propria colectie pentru botez, daca nu iti doresti nici una din colectiile create de noi. Alege hainutele, botoseii si caciulita si asorteaza-le cu trusoul colectiei, alaturi de lumanarea din parafina sau cea ceara naturala. Alege si paturica, sa-l fereasca de frig pe prunc, in perioadele racoroase.
De-ti vei crea colectia de botez ce incude, pe langa hainute, cel putin trusou cu lumanare (chiar si paturica), vei beneficia de reducere de 15% la tot pachetul.
Reducerea va fi aplicata pe factura finala, pe care o vom trimite noi, ulterior inregistrarii comenzii.

Ce-i poți ursi mai bun decât o viață luminoasă, cu belșug și noroc ??

Colecții complete pentru botez fetițe și băieți