Colecții complete pentru botez fetițe și băieți

Colecții complete pentru botez fetițe și băieți

Aceste colecții complete pentru botez fetițe și băieți le-am  creat pentru tine. Pentru a iti fi mai usor sa gasesti ceea ce iti doresti pentru botezul Odorului.

Am inclus intr-o colectie de botez toate produsele care au acelasi design sau tematica.

Colectiile cu dantele inseamna hainute alaturi de trusouri botez biserica, lumanari, paturici si chiar marturii. Toate garnisite cu aceleasi dantele fine, fie ele albe, ivoire, bej sau bleu.

Colectiile traditionale sau inspirate din folclor inseamna  toate cele necesare  botezului la biserica, infrumusetate cu aceleasi panglici traditionale sau petece tesute la razboi.

Dar cele mai inedite sunt colectiile pictate pentru botez- hainute, trusouri, lumanari, paturici pictate cu aceeasi tematica- adevarate opere de arta.

Intrand in fiecare colectie in parte, vei gasi seturile de botez aferente colectiei. Fiecare set de botez incude cel putin hainute (rochie fetite sau costum/ compleu baiat), trusou, lumanare si cufar. Unele sunt cu lumanare din parafina, altele cu lumanare din ceara naturala. Seturile pentru botez de vreme rece includ si paturica sau/ si manou, capa sau jacheta. Unele seturi contin si incaltari (botosei din material textil sau mocasini din piele) si/ sau caciulite/ bonete.

Te sfatuim sa alegi setul de botez care este cel mai aproapiat de preferintele tale. Daca doresti sa adaugi ceva ce acest set nu contine, alege acel produs din sectiunea respectiva, pe care o gasesti aici  hainute fetite respectiv hainute baieti .

Daca doresti sa inlaturi ceva din setul ales sau sa inlocuiesti ceva (de exemplu lumanarea din parafina cu cea din ceara naturala sau invers), poti specifica acest lucru in fereastra de note comanda ce apare cand completezi datele de facturare si livrare.

Noi vom reface factura conform modificarilor tale si o vom trimite catre tine.

Le-am grupat in colectii pentru a iti usura cautarea, fiind toate asortate, la un loc. Poti alege ceea ce iti doresti din fiecare colectie si iti poti crea setul complet pentru botez asa cum doresti.

Magazin