Colecții pentru botez de vreme rece

Am creat pentru tine colecții pentru botez de vreme rece- trusou, păturică, lumânare și cufăr- toate meșteșugite în același ton.
Am creat colecții alb imaculat, ivoire cald, roz delicat, bleu senin sau verde mentă.
Colecții rafinate și cochete sau inspirate din folclor.
Să ai de unde alege.
Costul colecției este cu 15% mai mic decat suma costurilor componentelor sale.

Dacă dorești să personalizăm trusoul, o putem face prin scriere pe pânza de mir, cu instrumente speciale de scris pentru textile, care nu ies la spălat. Personalizarea pânzei de mir este cadoul nostru, nu te costă nimic în plus.

Lumânarile albe, din parafină pot fi personalizate cu numele și/ sau data botezului, dacă doresti.  Costul personalizării este de 8 lei si se va regăsi pe factura emisă de noi.

Când lansezi comanda,  te rugăm sa scrii în fereastra de comentarii ce se deschide- numele Odorului și/sau data botezului, precum și preferința pentru culoarea textului. 

Daca ai comandat doar accesorii de botez- trusou, lumanare, paturica sau cufar- este suficienta  confirmarea trimisa automat de sistem, care pleaca spre tine de indata ce un consultant Odorul Mamei a preluat comanda din sistem. Nu vei mai fi contactat telefonic pentru confirmare. Vei primi colectia în maxim 4 zile.

Se arată 1–18 din 66 de rezultate