Colecția completă unicat pentru botez de vreme rece

Colecția completă unicat pentru botez de vreme rece- trusou, păturică și lumânare

Colecția completă unicat pentru botez de vreme rece- trusou, păturică și lumânare conține tot ceea ce îți trebuiește la biserica pentru botez in sezonul rece- trusoul de botez, lumânarea, paturica pentru vreme rece si cufărul pentru transportul la biserica.

Odorul mamei are pentru tine o multitudine de variante de trusouri, lumânări, păturici -îți poți crea propriu set complet pentru botez biserică, alegând trusoul, păturica, lumânarea și cufărul care iți plac și se potrivesc tematicii botezului Odorului.

Am grupat în Colecția completa unicat pentru botez câte un trusou de botez, o păturică si o lumânare de botez infrumusețate cu aceleasi accesorii – dantele, șnururi, flori textile  lucrate manual- pentru a îți ușura căutarea.

Îți poți crea propria colecție, alegând trusoul, păturica, lumânarea și cufărul care iți plac și se potrivesc tematicii botezului Odorului. Poți interveni în selecțiile noastre poți înlocui o lumanare alba, din parafină cu una din ceara naturală, sau invers, dacă așa dorești.

Noi îti propunem colecții Colecția completă unicat pentru botez- trusou, păturică și lumânare creată de noi. Alegând o colecție completă, economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

Am creat pentru tine colecții pentru botez de vreme rece- trusou, păturică, lumânare și cufăr- toate meșteșugite în același ton.
Am creat colecții alb imaculat, ivoire cald, roz delicat, bleu senin sau verde mentă.
Colecții rafinate și cochete sau inspirate din folclor.
Să ai de unde alege.
Colecția completă pentru botez- trusou, păturică și lumănare costă cu 15% mai  putin decat suma preturilor componentelor sale.

Dacă dorești să personalizăm trusoul, o putem face prin scriere pe pânza de mir, cu instrumente speciale de scris pentru textile, care nu ies la spălat. Personalizarea pânzei de mir este cadoul nostru, nu te costă nimic în plus.

Lumânarile albe, din parafină pot fi personalizate cu numele și/ sau data botezului, dacă doresti.  Costul personalizării este de 8 lei si se va regăsi pe factura emisă de noi.

Când lansezi comanda,  te rugăm sa scrii în fereastra de comentarii ce se deschide- numele Odorului și/sau data botezului, precum și preferința pentru culoarea textului. 

Daca ai comandat doar accesorii de botez- trusou, lumanare, paturica sau cufar- este suficienta  confirmarea trimisa automat de sistem, care pleaca spre tine de indata ce un consultant Odorul Mamei a preluat comanda din sistem. Nu vei mai fi contactat telefonic pentru confirmare. Vei primi colectia în maxim 4 zile.

Am creat pentru tine colecțiile complete unicat pentru un botez de vreme rece – trusou, paturica, lumanare si cufăr- toate înfrumusețate la fel, cu aceleași aplicații de dantele sau broderii lucrate manual.
În plus fată de Colectiile pentru botez de vară, colecțiile conțin și păturica- un accesoriu necesar la botez, pentru a-i ține cald puiului de om, dupa crestinare.
Îți ușurăm astfel căutarea- le găsești ușor… Îți va fi greu doar să te hotărăști…

Se arată 1–18 din 51 de rezultate