Capa stofa bej pentru botez “Odorul Bunei”

269 lei

Capa stofa bej pentru botez “Odorul Bunei” – din stofiță de bumbac, căptușit cu pânză de bumbac, pentru a-i ține de cald  oricarei rochite sau compleu alb sau ivoire.

SKU: KUIB FM54 Categorii: ,

Capa stofa bej pentru botez “Odorul Bunei”

Capa din stofa bej pentru botez “Odorul Bunei” – din stofiță de bumbac, căptușit cu pânză de bumbac, pentru a-i ține de cald  oricarei rochite sau compleu alb sau ivoire.

În sezonul rece, la botez, rochița fetiței trebuie însoțită de încă ceva ce ține de cald Odorului. Poate fi o păturică cu glugă sau un pardesiu, sau o capă.

Am creat pentru puiul tău o multitudine de pardesie, mantouri sau cape. Albe– imaculate și diafane. Sau Colorate– îndrăznețe și vesele. Sau inspirate din tradiție-simple și prețioase.  Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac, in sau lâna. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual , cu răsuciri de șnururi fine de bumbac.

Am creat pardesie pentru botez fetițe albe precum spuma laptelui. Și pardesie în culori îndrăznețe. Și cape extravagante. Sigur găsești  aici ceva care să se potrivească rochiței alese de tine.

Pelerina din stofa bej “Odorul Bunei” este moale și călduros,  din stofiță moale și pufoasă. Este căptușita cu bumbac și are aplicații de trifoi aducător de noroc din șnur de bumbac.

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Odorul Bunei, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet si inedit- hainute, boneta, botosei, trusou,  lumanare, paturica de botez, colectii pentru botez de vara sau colectii pentru botez de vreme rece. Toate infrumusetate la fel, in acelasi stil si aceleasi culori. Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

Intr-una din sectiunile: Creaza-ti propria colectie Odorul Bunei pentru fetite sau Creaza-ti propria colectie Incondeiat si Creaza-ti propria colectie Odorul Bunicii pentru baieti vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Stil hainute

,

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0