Capa inedită botez fetițe “Nisip Ud”

269 lei

Capa inedită botez fetițe “Nisip Ud”, din stofiță moale, e călduroasă și tare comodă la purtat, dar mai ales, tare ușor de îmbrăcat…

SKU: KUIB FM52 Categorii: ,

Capa inedită botez fetițe “Nisip Ud”

Capa inedită botez fetițe “Nisip Ud”, din stofiță moale, e călduroasă și tare comodă la purtat, dar mai ales, tare ușor de îmbrăcat…

În sezonul rece, la botez, rochița fetiței trebuie însoțită de încă ceva ce ține de cald Odorului. Poate fi o păturică cu glugă sau un pardesiu, sau o capă.

Am creat pentru puiul tău o multitudine de pardesie, mantouri sau cape. Albe– imaculate și diafane. Sau Colorate– îndrăznețe și vesele. Sau inspirate din tradiție-simple și prețioase.  Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac, in sau lâna. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual , cu răsuciri de șnururi fine de bumbac.

Am creat pardesie pentru botez fetițe albe precum spuma laptelui. Și pardesie în culori îndrăznețe. Și cape extravagante. Sigur găsești  aici ceva care să se potrivească rochiței alese de tine.

Capa inedită botez fetițe “Nisip Ud”este o pelerină din stofă de bumbac, căptușită cu pânză de bumbac, se încheie la gât cu șnur. E ajurată cu dantelă fină ivoire sau alba, in functie de rochita la care vrei sa o asortezi.

Capa inedită botez fetițe “Nisip Ud” este foarte practică pentru fetițele mici, se îmbracă ușor și este foarte comodă la purtat. Nu are fante pentru mânuțe, pentru ca la fetițe mici (sub 1 an), nu se jusifică.

Aceasta pelerina poate  fi purtată mult timp de către Odorul Mamei, pentru că arată la fel de bine lungă, peste genunchi, cât și scurtă, peste funduleț.

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Vanilie, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet si inedit- hainute, boneta, botosei, trusou,  lumanare, paturica de botez, colectii pentru botez de vara sau colectii pentru botez de vreme rece. Toate infrumusetate la fel, in acelasi stil si aceleasi culori. Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

Dacă dorești un trusou asortat, sau un trusou in ton cu paturica si lumanarea, precum si hainute asortate la acesta, le gasesti in sectiunea Creaza-ti Propria Colectie- Vanilie

Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Pentru aceasta, acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Stil hainute

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0