Capa imaculată botez fetițe “Trandafiri Dantelați”

269 lei

Capa imaculată botez fetițe “Trandafiri Dantelați” unicat,  perfect rotundă, cu guleraș in jurul gâtului, sa-i țină de cald rochiței cu același nume ( și nu numai…).

Capa imaculată botez fetițe “Trandafiri Dantelați”

Capa imaculată botez fetițe “Trandafiri Dantelați”unicat,  perfect rotundă, cu guleraș in jurul gâtului, sa-i țină de cald rochiței cu același nume ( și nu numai…). Capa aceasta diafană o avem în două variante- din stofiță ușoară buclata(pentru vreme rece) sau din in (pentru zilele calde de primavară sau toamnă frumoasă).

În sezonul rece, la botez, rochița fetiței trebuie însoțită de încă ceva ce ține de cald Odorului. Poate fi o păturică cu glugă sau un pardesiu, sau o capă.

Am creat pentru puiul tău o multitudine de pardesie, mantouri sau cape. Albe– imaculate și diafane. Sau Colorate– îndrăznețe și vesele. Sau inspirate din tradiție-simple și prețioase.  Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac, in sau lâna. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual , cu răsuciri de șnururi fine de bumbac.

Am creat pardesie pentru botez fetițe albe precum spuma laptelui. Și pardesie în culori îndrăznețe. Și cape extravagante. Sigur găsești  aici ceva care să se potrivească rochiței alese de tine.

Capa imaculată botez fetițe “Trandafiri Dantelați”este din stofă buclata de bumbac, căptușită cu pânză de bumbac, se încheie la gât cu șnur. E ajurată cu dantelă fină, albă, imaculată, cu Trandafiri dantelați, ce ne amintesc de cufărul bunicii. In sezonul de toamna sau primavara, o putem face din in alb, captusita cu panza de bumbac. In sezonul cald, o facem din in alb.

Este foarte practică pentru fetițele mici, se îmbracă ușor și este foarte comodă la purtat,

Poate fi purtată mult timp de către Odorul Mamei, pentru că arată la fel de bine lungă, peste genunchi, cât și scurtă, peste funduleț.

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Trandafiri Dantelati, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet si inedit- hainute, boneta, botosei, trusou,  lumanare, paturica de botez, colectii pentru botez de vara sau colectii pentru botez de vreme rece. Toate infrumusetate la fel, in acelasi stil si aceleasi culori. Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

Intr-una din sectiunile Creaza-ti propria colectie Trandafiri Dantelati  sau Creaza-ti propria colectie Descantec de Deochi pentru fetite vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Stil hainute

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0