Capa aproape alba pentru botez fetițe “Inimi in Dantele”

279 lei

Capa aproape alba pentru botez fetițe “Inimi in Dantele”, din stofiță moale, buclata si pufoasa, cu glugă mare, sa-i țină de cald rochiței cu același nume ( și nu numai…).

Stoc epuizat

SKU: KUIB FM49 Categorii: ,

Capa aproape alba pentru botez fetițe “Inimi in Dantele”

Capa aproape alba pentru botez fetițe “Inimi in Dantele” din stofiță moale, buclata si pufoasa, cu glugă mare, sa-i țină de cald rochiței cu același nume ( și nu numai…).

În sezonul rece, la botez, rochița fetiței trebuie însoțită de încă ceva ce ține de cald Odorului. Poate fi o păturică cu glugă sau un pardesiu, sau o capă.

Am creat pentru puiul tău o multitudine de pardesie, mantouri sau cape. Albe– imaculate și diafane. Sau Colorate– îndrăznețe și vesele. Sau inspirate din tradiție-simple și prețioase.  Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac, in sau lâna. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual , cu răsuciri de șnururi fine de bumbac.

Am creat pardesie pentru botez fetițe albe precum spuma laptelui. Și pardesie în culori îndrăznețe. Și cape extravagante. Sigur găsești  aici ceva care să se potrivească rochiței alese de tine.

Capa aproape alba pentru botez fetițe “Inimi in Dantele”este o pelerina din stofă buclata si moale, căptușită cu pânză de bumbac, se încheie la gât cu șnur. E ajurată cu dantelă fină, cu sute de inimi in dantele….

Capa pentru botez fetițe- Inimi in Dantele este foarte practică pentru fetițele mici, se îmbracă ușor și este foarte comodă la purtat. Nu are fante pentru mânuțe, pentru ca la fetițe mici (sub 1 an), nu se jusifică.

Este perechea de vreme rece a oricarei rochite de botez, fie ea alba sau ivoire.

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Dantele cu Inimi, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet si inedit- hainute, boneta, botosei, trusou,  lumanare, paturica de botez, colectii pentru botez de vara sau colectii pentru botez de vreme rece. Toate infrumusetate la fel, in acelasi stil si aceleasi culori. Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Dantela cu Inimi pentru fetite sau Creaza-ti propria colectie Dantela cu Inimi pentru baieti vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Stil hainute

Cos cumparaturi
0