Camasuta pictata si pantaloni băieți “Curcubeul”

355 lei

Camasuta pictata si pantaloni băieți “Curcubeul” – un compleu pentru botez a carui camasuta din in este pictată cu Curcubeul. Pantalonii sunt din in gros mov inchis.

SKU: KUIB B92 Categorii: ,

Camasuta pictata si pantaloni băieți “Curcubeul”

Camasuta pictata si pantaloni băieți “Curcubeul” – un compleu pentru botez a carui camasuta din in este pictată cu Curcubeul. Pantalonii sunt din in gros mov inchis.

Daca vrei ca Sărbătoarea Botezului Odorului să fie cu adevărat unică, sa-i meargă vestea…… poți alege o mică operă de artă.  Compleu pictat pentru botez băieți-Tu Ești Soarele Meu este un set unicat, ce te poartă pe raze de soare…

Bluzița e pictată de mâini măiastre, cu acuarele speciale pentru textile, apoi pictura este tratată pentru fixarea culorilor. Te sfătuim să o speli la temperatura de maxim 40 de grade, să nu o usuci în soare și sa o calci pe dos sau peste o pânză subțire. Astfel pictura va rezista mult și bine în timp.

Putem face compleul asta pereche a oricarui trusou pictat. Tu alegi pictura, tu alegi lungimea mânecii, precum și lungimea rochiței. Toate aceste detalii le poti scrie în fereastra de observații/ comentarii care se deschide atunci cand faci comanda in magazinul on-line.

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Curcubeul, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet, inedit- boneta, botosei, trusou,  luumanre, paturica de botez . Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

Firește că are și pereche la botez- Trusoul pictat Curcubeul.,  păturica pictata , precum și lumânarea pictata Curcubeul

Dacă vrei colectia completa pentru botez. poti alege Colectia pentru botez de vară Curcubeul (trusou,  lumanare si cufar) sau Colectia pentru botez de vreme rece (trusou, paturica, lumanare si cufar). Alegand una din aceste colectii, economisesti 15%

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Curcubeul pentru baietei sau Creaza-ti propria colectie Curcubeu pentru fetite vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

VESTE BUNA! Comandând compleul însoțit de oricare din colectiile de accesorii de botez de mai sus (fie cel de vară,  fie cel de vreme rece, care au discount de 15%), vei beneficia de reducere de 15%  și pentru compleu și accesoriile sale (bonetă, botoșei). Reducerea pentru compleu  și accesoriile sale va fi evidentiată pe factura finală pe care o vom emite noi, nu pe cea emisă automat de soft.

 

Informații suplimentare

Stil hainute

,

Culoare

,

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0