Cadoul pictat inedit nou- nascut “Soarele Meu”

Filtrează
  Promotie

  225 lei

  Cadoul pictat pentru nou- nascut, ambalat in cufar din carton sidefat cu panglica aurie, pesonalizat cu mesajul “Ce miracol ca esti!” este cea mai buna alegere atunci cand vrei sa oferi un astfel de cadou si sa-ti exprimi bucuria si recunostinta pentru venirea pe lume a pruncului.

  .

  Cadoul pictat inedit nou- nascut “Soarele Meu”

  Incă din cele mai vechi timpuri se obișnuiește ca apropiații, rudele și prietenii, să ofere cadouri nou-născuților. Căutarea darului perfect pentru micuțul venit pe lume poate deveni o adevărată provocare,

  Cadoul pictat inedit nou- nascut “Soarele Meu” este un “cadou de bun– venit pe lume” de la Odorul Mamei.

  Daca vrei sa urezi un “Bine ai venit” unui prunc drag, aceasta este o buna alegere. Pachetul – cadou include o paturica pictata si un ingeras din lemn ambalate intr-o cutie foarte rafinata, personalizata cu mesajul “Ce miracol ca esti!”

   Daca doresti, putem ambala cadoul in cutia cu panglica argintie, personalizata cu mesajul: “Bine ai venit!”. Deasemenea, poti alege oricare alta paturica pictata de aici , facem cadoul special pentru tine.

  Paturica de bun venit- pictata ii este de folos oricarui bebelus in primele luni de viata.

  O astfel de păturică poate fi cadoul ideal pentru prima ta întâlnire cu noul venit pe lume. Mămica lui ar aprecia un astfel de cadou- practic, chiar necesar, dar și simplu și rafinat. Avand glugă, protejeaza capul și ceafa pruncului de racoare și frig,

  Este mai mult decat o paturica , este o mică operă de artă. Păturica este pictată de mâini măiastre cu talent și migală, este  cu adevarat unică. Este  pictată cu acuarele speciale pentru textile, apoi este tratata pentru fixarea culorilor. Te sfătuim să o speli la temperatura de maxim 40 de grade, să nu o usuci în soare și sa o calci pe dos sau peste o pânză subțire. Astfel pictura va rezista mult și bine în timp.

  Păturica pentru botez are dimensiunea de 90 cm x  90 cm  si are un colt pe post de gluga. O fata  a ei este din bumbac fin si cealalta  fata din microfibra de o calitate exceptionala, moale, pufoasa si calduroasa si alba. Gluga  paturicii  este  mai degrabă un tablou pictat, pretios.

  Ingerasul alb, din lemn, este simbolul puritatii.

  Daca vrei, il putem personaliza cu numele pruncului. Ingerasul este insotit de un card, ce are pe o parte inscriptionat mesajul “Bine ai venit”. Pe cealalata parte poti scrie mesajul tau. Va ramane amintire peste ani.

  Cadoul pictat pentru nou- nascut, ambalat in cufar din carton sidefat cu panglica aurie, pesonalizat cu mesajul “Ce miracol ca esti!” este cea mai buna alegere atunci cand vrei sa oferi un astfel de cadou si sa-ti exprimi bucuria si recunostinta pentru venirea pe lume a pruncului.

  Cadoul oferit de tine poate fi pastrat peste ani, in acest cufar. Poate deveni una din cele mai frumoase “amintiri” din pruncie ale celui caruia/ careia ii oferi cadoul.

  Cufarul sidefat este din carton foarte rezistent, gros de 2,5 mm.  Dimensiunile sale sunt- 33 cm x 18 cm x 16 cm

  In sectiunea Cadouri Nou nascut- fetite sau Cadouri Nou nascut- baieti vei  gasi multe alte variante de cadouri pentru minunea mica din viata ta. Ureaza-i “Bine ai venit” sau “Ce minune ca esti”, daruindu-i un cadou inedit, pe care il va pastra peste ani…

   

  S-ar putea să-ți placă și…

  Cos cumparaturi
  0