Căciuliță din stofă bleu “Cusătură Albastră”

75 lei

Căciuliță din stofă bleu “Cusătură Albastră” este o căciuliță unicat din stofă, căptușită cu pânză de bumbac

SKU: KUIB CAP145 Categorii: ,

Căciuliță din stofă bleu “Cusătură Albastră”

Căciuliță din stofă bleu “Cusătură Albastră” este o căciuliță unicat din stofă, căptușită cu pânză de bumbac. Este de nelipsit la orice botez, bonetele sau căciulițele astea deosebite întregesc ținuta de botez, fie el de vară sau de iarnă.

Am meșteșugit aici, la Odorul mamei, bonete și căciulițe pentru botez, pentru fetițe și băieți. Le-am făcut din in sau stofițe, asortate rochițelor de fetițe, compleurilor de băieți sau mantourilor/ pardesielor de vreme rece. Sunt comode și frumoase, indiferent din ce materiale sunt meșterite, sunt căptușite cu pânză fină de bumbac, pentru confortul puiuților.

Sunt garnisite cu snururi de bumbac albe, ivoire sau colorate si dantele fine, asortate hăinuțelor cu care vrei să le împerechezi. Dacă nu ai găsit boneta sau căciulița asortată hăinuțelor alese de tine, o facem de îndată. Din același material cu rochița/ compleul sau mantoul/ pardesiul și cu aceleași aplicații de dantele sau șnururi.

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Cusatura Albastra, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet si inedit- hainute, boneta, botosei, trusou,  lumanare, paturica de botez, colectii pentru botez de vara sau colectii pentru botez de vreme rece. Toate infrumusetate la fel, in acelasi stil si aceleasi culori. Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

Prietena compleului,  Căciuliță din stofă pentru botez- Cusătură Albastra este din stofa moale de culoare bleu,ajurată cu panglică tradișională. Este căptușită cu pânză fină de bumbac.

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Pentru aceasta, acceseaza Suport Client

Compozitie caciulita: stofă

Compozitie  căptușeala: 100 % bumbac.

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0