Botoșei traditionali botez fetite- Petic Țesut

75 lei

Cizmulițe- botoșei unicat, din in, cu aplicatii de panglica tesuta si dantela crosetata manual.

Botoșei traditionali botez fetite- Petic Țesut

Botoșei traditionali botez fetite- Petic Țesut sunt încălțări  unicat din in ivoire, cu flori de dantelă lucrate manual si panglică de bumbac tesuta cu motive tradiționale. Sunt de nelipsit la orice botez, cizmulițele astea comode întregesc ținuta de botez.

Am meșteșugit aici, la Odorul mamei, încălțări pentru botez, pentru fetițe și băieți. Le-am făcut din in sau stofițe, asortate rochițelor de fetițe, compleurilor de băieți sau mantourilor/ pardesielor de vreme rece. Sunt comode, ușor de încălțat și stau bine in piciorușele copiilor, datorită faptului ca au elastic în spatele gleznei. Indiferent di ce materiale sunt meșterite, sunt căptușite cu pânză fină de bumbac, pentru confortul puiuților.

Sunt garnisite cu snururi de bumbac albe, ivoire sau colorate si dantele fine, asortate hăinuțelor cu care vrei să le împerechezi. Dacă nu ai găsit perechea de botoșei asortată hăinuțelor alese de tine, le facem de îndată. Din acelați material cu rochița/ compleul sau mantoul/ pardesiul și cu aceleași aplicații de dantele sau șnururi.

Botoșeii pentru botez fetite- Petic Țesut sunt încălțări  unicat din ivoire, au  aplicații de panglici tesute cu motive traditionale și snur de bumbac ivoire.

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Petic Tesut, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet si inedit- hainute, boneta, botosei, trusou,  lumanare, paturica de botez, colectii pentru botez de vara sau colectii pentru botez de vreme rece. Toate infrumusetate la fel, in acelasi stil si aceleasi culori. Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

Nu au talpă rigidă, de aceea sunt recomandate copilașilor care incă nu merg.

La Odorul Mamei gasesti totul pentru botezul dorit de tine, pe masura Odorului tau.

 

Informații suplimentare

Model papucei

botosei din material textil

Culoare

Cos cumparaturi
0