Botoșei din stofiță – Pepit Alb cu Negru

75 lei

Botoșei din bumbac pentru fetițe -Roz Delicat sunt încălțări  unicat din bumbac roz, au  aplicații de dantele fine și snur de bumbac .

SKU: KUIB FP56 Categorie:

Botoșei din stofiță – Pepit Alb cu Negru

Botoșei din stofiță – Pepit Alb cu Negru sunt încălțări unicat din stofă de bumbac pepit in alb cu negru, căptușiți cu pânză de bumbac. Sunt de nelipsit la orice botez, cizmulițele astea comode întregesc ținuta de botez a oricarei fetițe sau băiețel.

Am meșteșugit aici, la Odorul mamei, încălțări pentru botez, pentru fetițe și băieți. Le-am făcut din in sau stofițe, asortate rochițelor de fetițe, compleurilor de băieți sau mantourilor/ pardesielor de vreme rece. Sunt comode, ușor de încălțat și stau bine in piciorușele copiilor, datorită faptului ca au elastic în spatele gleznei. Indiferent di ce materiale sunt meșterite, sunt căptușite cu pânză fină de bumbac, pentru confortul puiuților.

Sunt garnisite cu snururi de bumbac albe, ivoire sau colorate si dantele fine, asortate hăinuțelor cu care vrei să le împerechezi. Dacă nu ai găsit perechea de botoșei asortată hăinuțelor alese de tine, le facem de îndată. Din acelați material cu rochița/ compleul sau mantoul/ pardesiul și cu aceleași aplicații de dantele sau șnururi.

Botoșei din stofiță – Pepit Alb cu Negru sunt încălțări  unicat din stofa de bumbac, au  aplicații de dantele fine și snur de bumbac

Nu au talpă rigidă, de aceea sunt recomandate copilașilor care incă nu merg..

La Odorul Mamei,, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Pentru aceasta, acceseaza Suport Client.

Informații suplimentare

Culoare

Cos cumparaturi
0