Botoșei din in pentru botez băieți Pui Norocos de Boier

75 lei

Botoșei din in pentru botez băieți Pui Norocos de Boier  unicat din in gri, căptușiți cu pânză de bumbac.

SKU: KUIB B31 Categorii: ,

Botoșei din in pentru botez băieți Pui Norocos de Boier

Botoșeii pentru botez băieți Pui Norocos de Boier sunt încălțări  unicat din in gri, înfrumusețați cu trifoi norocos din snur bleumarin sucit și răsucit, căptușiți cu pânză de bumbac. Sunt de nelipsit la orice botez, cizmulițele astea comode întregesc ținuta de botez.

Am meșteșugit aici, la Odorul mamei, încălțări pentru botez, pentru fetițe și băieți. Le-am făcut din in sau stofițe, asortate rochițelor de fetițe, compleurilor de băieți sau mantourilor/ pardesielor de vreme rece. Sunt comode, ușor de încălțat și stau bine in piciorușele copiilor, datorită faptului ca au elastic în spatele gleznei. Indiferent di ce materiale sunt meșterite, sunt căptușite cu pânză fină de bumbac, pentru confortul puiuților.

Sunt garnisite cu snururi de bumbac albe, ivoire sau colorate si dantele fine, asortate hăinuțelor cu care vrei să le împerechezi. Dacă nu ai găsit perechea de botoșei asortată hăinuțelor alese de tine, le facem de îndată. Din acelați material cu rochița/ compleul sau mantoul/ pardesiul și cu aceleași aplicații de dantele sau șnururi.

Botoșei din in pentru botez băieți Pui Norocos de Boier sunt încălțări  unicat din gri, au  aplicații de trifoi norocos din snur bleu sucit și răsucit.

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Pui de Boier, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet si inedit- hainute, boneta, botosei, trusou,  lumanare, paturica de botez, colectii pentru botez de vara sau colectii pentru botez de vreme rece. Toate infrumusetate la fel, in acelasi stil si aceleasi culori. Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie- Pui Norocos de Boier gasesti toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Nu au talpă rigidă, de aceea sunt recomandate copilașilor care incă nu merg.

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Pentru aceasta, acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Culoare

Cos cumparaturi
0