Botoșei din in ciclamen pentru fetite

75 lei

Botoșei din in ciclamen pentru fetite sunt încălțări  unicat din in, au aplicații de dantele albe diafane și snur de bumbac alb imaculat și sunt perechea oricărei rochițe de botez.

SKU: KUIB FP64 Categorie:

Botoșei din in ciclamen pentru fetite

Botoșei din in ciclamen pentru fetite sunt încălțări  unicat din in, înfrumusețate cu dantela alba diafana, căptușiți cu pânză de bumbac. Sunt de nelipsit la orice botez, incaltarile astea comode întregesc ținuta de botez.

Am meșteșugit aici, la Odorul mamei, încălțări pentru botez, pentru fetițe și băieți. Le-am făcut din in sau stofițe, asortate rochițelor de fetițe, compleurilor de băieți sau mantourilor/ pardesielor de vreme rece. Sunt comode, ușor de încălțat și stau bine in piciorușele copiilor, datorită faptului ca au elastic în spatele gleznei. Indiferent di ce materiale sunt meșterite, sunt căptușite cu pânză fină de bumbac, pentru confortul puiuților.

Sunt garnisite cu snururi de bumbac albe, ivoire sau colorate si dantele fine, asortate hăinuțelor cu care vrei să le împerechezi. Dacă nu ai găsit perechea de botoșei asortată hăinuțelor alese de tine, le facem de îndată. Din acelați material cu rochița/ compleul sau mantoul/ pardesiul și cu aceleași aplicații de dantele sau șnururi.

Botoșeii pentru fetite sunt încălțări  unicat din in, au aplicații de dantele albe diafane și snur de bumbac alb imaculat și sunt perechea oricărei rochițe de botez.

Vei gasi in Cadouri Nou Nascut tot felul de variante de bonete imperecheatae cu botosei, ambalate in cutii de cadouri cu mesaj de Bun venit!

Nu au talpă rigidă, de aceea sunt recomandate copilașilor care incă nu merg.

La Odorul Mamei,, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Pentru aceasta, acceseaza Suport Client.

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0