Botez racoros de vara “Albul Pur”

Promotie

825 lei

Botez racoros de vara “Albul Pur” inseamna la un loc rochița din voal de bumbac, pompon, botoșei, trusou, lumanare din parafina si cufar. Toate înfrumusețate la fel, cu aceleași aplicații de dantele fine, delicate, lucrate manual.

Alegând o colecție completă, economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

SKU: KUIB TPB03GA Categorie:

Botez racoros de vara “Albul Pur”

Botez racoros de vara “Albul Pur” inseamna la un loc rochița din voal de bumbac, pompon, botoșei, trusou, lumanare din parafina si cufar. Toate înfrumusețate la fel, cu aceleași aplicații de dantele fine, delicate, lucrate manual.

Pentru nasi, pregatirea botezului inseamna emotii mari datorita semnificatiei acestui mare eveniment in viata lor, a pruncului si a familiei acestuia.

Stabilirea tematicii botezului si gasirea, apoi, a tuturor celor necesare botezului la biserica poate insemna o mare apasare, chiar o sursa de stres pentru nasi.

Stiind cat de greu este sa gasesti totul pentru botez- hainute, trusou, lumanare, paturica- in acelasi loc, fara prea mare pierdere de timp, am decis sa creem colectiile Totul pentru botez. Am pus la un loc hainutele, trusoul, cufarul, paturica si lumânarea pereche. E bine să le găsești în același loc și asortate la fel.  Același design și aceleași materiale prețioase, de foarte bună calitate.

Fiecare colectie include hainute botez (rochite sau compleu baietei), trusou, lumanare si cufar. Unele colectii includ bonete si botosei, altele nu. Unele colectii includ paturica sau mantou, altele nu. Citeste cu atentie de include fiecare colectie, toate produsele componente sunt enumerate in descrierea colectiei. Mai mult decat atat, poti vedea in detaliu  fiecare produs in parte, accesand link-ul din denumirea produsului.

Daca vrei sa renunti la chilotei, o poti face. Spune-ne, si vom scadea costul chiloteilor din colectie.

Daca doresti sa adaugi ceva in plus colectiei, selecteaza produsul si pune-l in cos. Fiecare produs adaugat va beneficia de acelasi discount, precum colectia.

Comandand Botez complet de vara “Albul Pur”, economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

Colecția completa pentru Botez Imaculat “Albul Pur” incude:

Dacă dorești un trusou asortat, sau un trusou in ton cu paturica si lumanarea, precum si hainute asortate la acesta, le gasesti in sectiunea Creaza-ti Propria Colectie-Albul Pur  

Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Pentru aceasta, acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Culoare

Stil hainute

Cos cumparaturi
0