Botez inedit de iarna pictat cu Mașinuța Albastră

Promotie

1.015 lei

Colecția bleu completa pentru botez- Mașinuța Albastră inseamna la un loc costum băieți,  mocasini, trusou, paturica, lumanare si cufar. Toate înfrumusețate la fel, cu aceleași picturi prețioase.

Alegând o colecție completă, economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

SKU: KUIB CBB18C Categorie:

Botez inedit de iarna pictat cu Mașinuța Albastră

Botez inedit de iarna pictat cu Mașinuța Albastră inseamna la un loc costum băieți,  mocasini, trusou, paturica, lumanare si cufar. Toate înfrumusețate la fel, cu aceleași picturi prețioase.

Colecția completa pentru Botez băieți- Mașinuța Albastră am creat-o  pentru a îți ușura căutarea. Am pus la un loc trusoul si lumânarea pereche, alături de un cufăr necesar pentru transportul la biserică al trusoului. E bine să le găsești în același loc, și asortate la fel. Același design și aceleași materiale prețioase, de foarte bună calitate. Deci, ai nimerit exact unde trebuia, Odorul mamei este ceea ce cautai!

Comandand Botez inedit de iarna pictat cu Mașinuța Albastră , economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

Colecția pictată pentru botez băieți- Mașinuța Albastră conține

(Daca dai click pe link-ul colorat in roșu din dreptul fiecărei componente a setului, gasesti descrierea detailată a fiecăreia, precum și detalii legate de personalizarea lor)

In sectiunea Creaza-ti propria colectie-Masinuta Bunicului, gasesti toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

 

Informații suplimentare

Stil hainute

Culoare

,

Cos cumparaturi
0