Botez folcloric baieti cu lumanare ceara “Traditie Discreta”

Promotie

899 lei

Botez folcloric baieti cu lumanare ceara “Traditie Discreta” inseamna la un loc compleu, boneta si botosei din in, trusou, lumanare din ceara naturala si cufar.

Alegând o colecție completă, economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

SKU: KUIB TPB164C Categorie:

Botez folcloric baieti cu lumanare ceara “Traditie Discreta”

Botez folcloric baieti cu lumanare ceara “Traditie Discreta” inseamna la un loc compleu, boneta si botosei din in, trusou, lumanare din ceara naturala si cufar. Toate înfrumusețate la fel, cu aceleași  dantele fine și delicate din bumbac si panglica traditionala tesuta, in culori discrete.

Pentru nasi, pregatirea botezului inseamna emotii mari datorita semnificatiei acestui mare eveniment in viata lor, a pruncului si a familiei acestuia.

Stabilirea tematicii botezului si gasirea, apoi, a tuturor celor necesare botezului la biserica poate insemna o mare apasare, chiar o sursa de stres pentru nasi.

Stiind cat de greu este sa gasesti totul pentru botez- hainute, trusou, lumanare, paturica- in acelasi loc, fara prea mare pierdere de timp, am decis sa creem colectiile Totul pentru botez. Am pus la un loc hainutele, trusoul, cufarul, paturica si lumânarea pereche. E bine să le găsești în același loc și asortate la fel.  Același design și aceleași materiale prețioase, de foarte bună calitate. Deci, ai nimerit exact unde trebuia, Odorul mamei este ceea ce cautai!

Fiecare colectie include hainute botez (rochite sau compleu baietei), trusou, lumanare si cufar. Unele colectii includ bonete si botosei, altele nu. Unele colectii includ paturica sau mantou, altele nu. Citeste cu atentie de include fiecare colectie, toate produsele componente sunt enumerate in descrierea colectiei. Mai mult decat atat, poti vedea in detaliu  fiecare produs in parte, accesand link-ul din denumirea produsului.

Daca doresti sa adaugi ceva in plus colectiei, selecteaza produsul si pune-l in cos. Fiecare produs adaugat va beneficia de acelasi discount, precum colectia.

Comandand Botez folcloric de vreme rece pentru baieti “Traditie Discreta””, economisești 15% față de pretul pe care îl obții alegând produsele separat.

Colectia pentru botez inspirat din folclor “Traditie Discreta”.conține

In sectiunea Creaza-ti propria colectie- Folclor Discret gasesti toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Pentru aceasta, acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Culoare

,

Stil hainute

,

Cos cumparaturi
0