Botez Fetite Hai la Hora Binisor

Botez Fetițe Hai la Hora Binișor înseamnă o grupare a Colecțiilor pentru botezul fetițelor. Toate garnisite cu aceleași dantele albe, delicate și panglici țesute cu motive tradiționale.

Am pus la un loc într-o colecție, toate lucrușoarele ce îți trebuiesc la botez biserică- hăinuțe, trusou, lumânare, accesorii.Toate înfrumusețate la fel, cu aceleași aplicații de dantele fine și delicate și panglici țesute cu alb, roșu și negru. În plus, am mai pus și un discount de 15%.

Botez Fetite Hai la Hora Binisor inseamna o grupare a colectiilor pentru botezul fetitelor. Toate garnisite cu aceleasi dantele albe, delicate si panglici tesute cu motive traditionale.

Asta inseamna ca vei gasi aici- grupate in colectii- hainute, trusou, lumanare, paturica si accesorii de botez garnisite cu aceleasi dantele sau pictate cu aceeasi tematica.

Pentru a iti usura cautarea, atunci cand vrei sa gasesti in acelasi loc tot ce iti trebuie pentru botez- produse care grupate, formeaza colectii complete pentru botez.

E greu să găsești totul pentru botez (hăinuțe, alaturi de trusou, lumânare, păturică) asa cum visezi. Să fie pe gustul tău, sa fie din materiale naturale de cea mai bună calitate, sa fie toate asortate cu aceleași furnituri , în aceleași culori…In plus de asta, sa fie mestesugite pe masura Odorului tau.

Pentru a îți da o mână de ajutor, am creat colecțiile pentru botez complet baieti. Am pus la un loc intr-o colectie, toate lucrușoarele ce îți trebuiesc la botez biserica- hainute, trusou, lumanare, accesorii.

Toate infrumusetate cu aceleași dantele delicate, șnururi răsucite, țesături tradiționale, sau picturi minunate. In plus, am mai pus și un discount de 15%.

Fiecare colecție include cel putin o rochita, un trusou botez biserica, o lumanare și un cufăr. In majoritatea colectiilor se regaseste si ceva de pus pe cap si ceva de incaltat. Colectiile pentru botez de vreme rece includ paturici, sau mantouri/ jachete (sau chiar si una, si alta).

Daca nu ai gasit colectia pe care ti-o doresti, alege-o pe cea mai apropiata de dorintele tale. Poti adauga ceea ce-ti doresti in plus, poti inlatura ceea ce nu-ti doresti sau poti inlocui un produs cu altul (de exemplu lumanarea din parafina cu lumânare din ceară naturala sau invers).

Daca nu regasesti aici colectia care sa se potriveasca dorintelor tale, iti poti creea propria colectie cu aceasta tematica, aici:

Creeaza-ti Propria Colectie Hai la Hora!

Cos cumparaturi
0